Al begyndelse er svær..

Al begyndelse er svær..

Hej med dig!

Først og fremmest, tak fordi du følger med!

Hvis du selv er bonusmor, bonusfar eller på en anden måde en del af en sammenbragt familie. Så ved jeg, at denne side, nok er størstedelen af grunden til at du læser med her på vores blog.

Da jeg selv blev bonusmor (som 22 årig!), læste jeg side op og side ned om alt, hvad jeg kunne finde af bøger eller artikler om livet som en sammenbragt familie.
Jeg søgte nettet tyndt med mine aller bedste google-evner i håb om at finde råd eller bare et lille glimt af håb, omkring livet som bonusmor.

Nu, knap 5 år senere, er det hele alligevel lykkedes.
Ikke, at det skal lyde som en lykkelig tilfældighed, for det har kostet blod, sved og (mange) tårer og måske endda et enkelt gråt hår, at nå hertil.

Jeg har et ønske om at dele vejen hertil med dig, i håb om at vores erfaringer og råd på en eller anden måde kan bidrage til jeres liv som sammenbragt familie, eller bare til jeres familieliv i det hele taget. Jeg håber at vores historie kan være det lille glimt af håb, som jeg selv så desperat ledte efter, da jeg første gang blev bonusmor.

 

Jeg gør mig  mange overvejelser i forbindelse med at skrive så ærligt ud i offentligheden.
Det er vigtigt for mig, at det, jeg skriver er ægte og afspejler den sande virkelighed med hvad der er af både udfordringer og lykkelige stunder imellem de to hjem, som sammen udgør rammen omkring min bonusdatter. De sidst nævnte er der heldigvis flest af herhjemme hos os.
Men at tale så åbent og ærligt, uden at træde nogen over tæerne er jo også en fin balance. Jeg har sådan et fint lille billede i mit hoved, af en hidsig kvinde med en truende løftet pegefinger. Det scenarie har jeg oplevet et par gange, og uden at nævne nogen navne, så ligger mine overvejelser også i, hvordan jeg kan undgå netop dét på baggrund af mit skriveri. – Hvor ligger den balance?

Jeg gør mig også overvejelser om, at der i er en mulighed for, at E kan læse med, når hun bliver stor nok til det. Sådan er det jo med internettet – når først det er ude, så er det jo virkelig ude.

Alt imens jeg samler mod til at dele de ærlige ord med dig,
håber jeg, at du vil læse med på siden så længe.

 

Kh Alexandra