Anmeldelse Ergobag prime skoletaske

Anmeldelse Ergobag prime skoletaske

I 1. klasse har Elouiza haft skoletasken Ergobag Prime. I kan læse vores anmeldelse af tasken, her på siden.

Design
Skoletasken fås i mange virkelig flotte design både til piger og drenge, med skønne farver.
De er hverken med Frozen eller lego ninjago, så motivet er på den måde tidsløst.

Der følger små badgets med tasken, som sættes på med velcro. Der kan tilkøbes nye og designes kan på den måde variere.

 

Kvalitet
Kvaliteten på Ergobag er fuldstændig i top! Efter dette skoleår ser tasken herhjemme stadig ud som da den var ny. Materialet er lækkert og slidstærk. Det er vandafvisende så bøger og andet er beskyttet godt.

 

Funktion
Tasken kan indstilles i ryggen så den passer fra 100-150cm, hvilket svarer til 0-3.klasse.
Det var bl.a. en af grundene til at vi skiftede Elouizas Jeva classic skoletaske ud med ergobag, da hun ligger i den lave ende på højdekurven, og jeva tasken var for stor og klodset på hendes ryg.

Tasken har en god ergonomisk ryg. Bælteremme så vægten kan fordeles til hoften, og tager belastningen af skuldrene. Tasken har også brystrem og brede skulderstropper. Tasken minder om en god kombination af den klassiske skoletaske og en backpack rygsæk. Det jeg især godt kan lide ved tasken, er hvordan den følger Elouiza bevægelser og ikke bare sidder som en stor klods på ryggen.

 

Facon og vægt
Tasken fås i flere forskellige udgaver. Både en lettere model og modeller med blød eller hård top.
Personligt ville jeg gerne have, at hun skulle have den lette model. Jeg synes at mange af skoletaskerne til indskolingen er langt tungere end indholdet i tasken. Men den lette udgave, havde den “hårde top” og den blev bare for stor i forhold til hendes ryg. Skoletasken gik helt op til hendes baghoved og forhindrende hende i at bevæge sig korrekt.

 

Madpakkerum
Madpakkerummet er særskilt med en indsats til drikkedunk så den bliver holdt på plads. Der er ikke en hård skillevæg imellem madpakke rum og det storerum, så hvis der er mindre i tasken giver det mere plads til madpakken og omvendt. Rummet fungerer godt med drikkedunken fra ergobag.
Personligt kunne jeg godt ønske lidt mere plads til madpakken, da de i Elouizas skole skal have 2 madpakker og en drikkedunk med. Hvis der havde været plads til drikkedunken på siden af tasken, ville det have været perfekt!

Accessories
Til ergobag tasken kan du både få gymnastikpose eller sportstaske.
Der findes også penalhus, drikkedunk og turtaske i samme design. Du sparer et par procenter, ved at købe hele sættet samlet.

Du kan også tilkøbe flere kletties (deres badget), hvis du ønsker det.

Til tasken sælges også regnslag. Selve tasken er vandafvisende, men ikke regntæt, hvis man opholder sig længe i regnen.

Til Elouizas taske købte vi gymnastikposen, der passer til Ergobag prime udgaven. I forhold til de almindelige gymnastikposer man kender, så er den her gymnastikpose en lækker og mere luksuriøs udgave. Personligt kan jeg bedst lige gymnastiktasken, der følger med det samlede sæt, fordi den sidder bedre på ryggen, men den var udsolgt da vi købe taske til E. Hun har heldigvis været glad for sin.

 

Bonus info
AErgobag tasken er lavet af 100% genbrugs PET-flasker, ca. 16 stk!!

Ergobag Prime skoletasken får 10/10 stjerner herfra!
Den har været et hit herhjemme og jeg er meget vild med den gennemtænkte ergonomiske funktion.

Tak fordi du læser med!

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#mormedbonusdk