Barnets Bog – Tabte den første tand

Barnets Bog – Tabte den første tand

I samarbejde med Prik&Streg

 

Et anden specielt minde, der er plads til i bogen fra Prik&Streg er da Elouiza tabte sin første tand.

Hun var hjemme hos os den dag, så det er en begivenhed, vi har mange minder fra.

Elouiza var den sidste i sin børnehave til at tabe en tand. Så hun havde ventet meget utålmodigt på at hun fik en rokketand, og allerede længe før, at hendes tand begyndte at rokke, skulle farmand og jeg mærke hendes tand, fordi hun synes det rokkede så meget – hun var overbevist om at det var en rokketand!

 

 

 

Det var derfor en rigtig stor dag for Elouiza, da hun endelig tabte sin første tand.

Jeg er så glad for, at hun var hjemme hos os, så vi fik mulighed for at dele denne særlige dag med hende. Jeg elsker at opleve alle disse milepæle med hende.

Farmand lavede et helt lille fotoshoot af E, hvor hun smilte så man kunne se at hun manglede en tand. Den ide var hun ret vild med! Derfor har vi nu de sødeste billeder til at sætte i bogen.

 

 

 

 

Jeg kan ikke udfylde datoerne for hvornår Elouiza fik sine første tænder. For det er ikke blevet noteret ned. Men i stedet har jeg noteret datoerne for hver gang, hun tabte en tand.

Når hun har været hjemme hos os, har jeg taget et billede og skrevet kort om hvordan tanden faldt ud og hvad tandfeen lagde under puden.

Alle de billeder havde jeg egentlig gemt i den oprindelige barnets bog, jeg forsøgte at udfylde til Elouiza. Men jeg tænker at de nu skal i en plastiklomme, og ind i mappen fra Prik&Streg.

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra