Invisalign behandlign – skinne 1

Invisalign behandlign – skinne 1

Jeg er godt nok færdig med skinne nr. 1, men nåede ikke at give jer en update.
Den kommer så her..

. . .

Det var noget af en udfordring de første 3-4 dage. Jeg havde SÅ svært ved at få skinnen af. Jeg har præsteret at savle mig selv i skødet flere, og fyre spydt ud over det hele. Det har virkelig ikke været et kønt syn, og min tålmodighed var virkelig udfordret.
Jeg nåede lige at forbande det hele langt væk, og så begyndte jeg at blive rutineret.

Jeg synes den første uge med behandlingen var udfordrende. Jeg havde meget ømme tænder, så det var ømt, når jeg skulle have skinnen ud, og det var svært at tygge mad.
Det var fuldstændig umuligt for mig at bide, men at tygge blød mad kunne lade sig gøre, med lidt tålmodighed. Jeg præsterede at lave risengrød 3 dage i træk til farmand og E, fordi jeg selv ikke kunne overskue at spise andet. De var ellevilde (heldigt for mig).

Jeg har måtte file skinnen med en neglefil to steder, fordi det skar så meget ind i mine kinder. Jeg oplevede også at få blister i højre side af kinden – alt sammen noget de havde fortalt mig om inde hos Smiledesign.
Jeg havde den første skinne på i to uger, og efter den første uge, var generne faktisk væk, og så var det bare som om at mine tænder var dækket af et ekstra lag.

. . .

Tak fordi du læser med! 

Kh Alexandra

Ps. husk at du har mulighed for at få et gavekort på 2500kr og en gratis, uforpligtende forundersøgelse – intet hokus pokus – bare skriv til mig 🙂