Invisalign behandling – Skinne 2

Invisalign behandling – Skinne 2

Jeg er i gang med min 2. skinne af min invisalign behandling.

At skifte til skinne to gik nemmere end forventet.
Det er stadig nemt at få skinnerne af og på, og mine tænder er slet ikke lige så ømme som ved første skinne.
Efter de to første nætter er jeg dog vågnet om morgenen med en ret intens spændingshovedpine og spændinger i nakken, men det er allerede aftaget igen, og der har ingen smerter været ellers ved skinne nr. 2.

De attachments jeg har fået sat på tænderne generer heller ikke længere og faktisk føles de meget mindre. Så meget mindre, at jeg på et tidspunkt var jeg nervøs for om de var faldet af eller noget. Men alle er der – jeg har talt (heh). Tandlægerne hos Smiledesigns havde godt fortalt at følesansen i tungen får dem til at føles meget store i starten, indtil man vænner sig til det. Så alt er godt!

En ting jeg lige skal vænne mig til er at bøjlen fylder lidt mere i munden, så jeg føler min overlæbe ikke dækker tænderne nok, og det giver en meget mærkelig følelse når jeg slapper af i læberne. Men det vel bare et spørgsmål om også at vænne sig til det, tænker jeg..

Jeg har fået en ret godt rutine med at have alle tingene, jeg skal bruge med i tasken.

Jeg bruger den toilettaske, jeg fik med fra Smiledesigns. Heri har jeg en ultra soft tandbørste, en tandbørste jeg bruger til bøjlen, en chewie, og æsken til skinnerne, som jeg har fået med fra invisaling.

Hvis jeg har adgang til en vask, så børster jeg tænder med tandpasta hver gang jeg har haft bøjlen ude. Selvom de hos Smiledesign fortæller, at det er nok med vand, og kun bruge tandpasta som normalt, så synes jeg det er rarere at få børstet tænderne rigtigt.
Jeg er spændt på hvordan jeg får det til at hænge sammen når jeg starter i skole, og skal fumle med alt det her og når at spise på 15 minutter. Det skal i nok få en opdatering på..

På tirsdag skal jeg så forbi Smiledesigns og have min 3. skinne og til kontrol.

En update følger! 🙂

Tak fordi du læser med! 

Kh Alexandra

Ps. husk at du har mulighed for at få et gavekort på 2500kr og en gratis, uforpligtende forundersøgelse – intet hokus pokus – bare skriv til mig 🙂