Julestemning bragt til døren af Homemate.dk

Julestemning bragt til døren af Homemate.dk

I samarbejde med Homemate.dk og Momstertest

 

 

I denne uge har vi fået lov til at teste julemenuen hos Homemate.dk.
Vi har tidligere fået lov til at teste andre retter på Homemates menu, og er meget fan af både deres mad og deres koncept.

På trods af, at det er en hel julemenu, så holder de konceptet med nem aftensmad på 15-20 minutter.
– Og det var ret nemt!

 

 

 

Hver menu bestod af and og kartofler, som bare skulle i et fad i oven. En bøtte rødkål og en bøtte sovs, hvoraf vi opvarmede den sidst nævnte. 20 minutter senere var der et helt julemåltid!

Til dessert var der risalamande – også portionsanrettet og med kirsebærsovs til og pebernødder.

Pebernødderne var pakket i ruller med småkagedej. Det eneste vi skulle gøre var at rulle dem til små kugler på størrelse med pebernødder og bage dem 9-10 minutter i ovnen. Det hyggede vi med imens anden var i ovnen for så kunne de bages imens vi spiste, og vupti! Så var der nybagte småkager og risalamande til dagens afsnit af Tinka og Kongespillet.

 

 

 

 

Julemad er jo virkelig noget der dele vandene!

Jeg ved, fra mig selv, at rigtig julemad skal smage ligesom det min mor laver, og kun min mors opskrift på andesovs er den helt rigtige! Ingen har nogensinde kunne konkurrere med hendes julemenu i mit meget madglade hjerte.

Derfor er Homemates julemenu heller ikke helt rigtig julemad for mig.

Men på trods af det, var det virkelig velsmagende og dejlig mad. Elouiza kunne spise det hele pånær rødkålen og pebernødderne, Så børnevenligt var det også.

Efter min ærlige mening, så var pebernødderne lige en tand for pebret – selv for os voksne, og rødkålen var også krydret, måske med fennikel? Noget smagte i hvert fald anderledes og jeg må indrømme, at jeg faktisk ikke var helt vild med rødkålen. Det var farmand til gengæld, som kunne lige alle dele af retten. Så jeg tror, det afhænger lidt af ens smagsløg, og hvor sarte de er. Måske er E og jeg lidt for sarte.

Anden var til gengæld helt fantastisk. Normalt bruger jeg kun anden til at skovle sovs op med, fordi jeg synes, at det smager underlig. Men den her and kunne jeg faktisk spise uden sovs på, så god var den!

 

 

 

 

Så alt i alt en rigtig fin menu, som jeg faktisk godt kan anbefale, hvis man kan lægge sine lidt traditionsbundne julefavoritter på hylden, og nyde en ny smagsvariant!

 

En ting er i hvert fald helt sikkert, og det er, at der uden tvivl bliver julestemning i huset og at det er virkelig nemt! Den eneste forberedelse jeg gjorde var at smide en velourdug fra rema1000 over bordet og stikke nogle servietter i glassene. Så serverede jeg sovsen i den sovsekande, vi normalt bruger til jul og bum, så ligende det til forveksling juleaften!

Så det var bestemt en dejlig oplevelse!

 

 

 

Glædelig jul og god appetit!

 

Tak fordi du læser med! 

Kh Alexandra