Læser biomor med på bloggen og hvad siger hun?

Læser biomor med på bloggen og hvad siger hun?

 

 

En gang imellem, bliver jeg spurgt:

 

“Hvad siger biomor til dine opslag på instagram og din blog?”

 

De første par gange, jeg svarede på det spørgsmål, følte jeg, at jeg skulle forsvare mig selv.
Sådan føler jeg ikke længere.

Jeg skriver ikke de her ærlige ord om bonusmorlivet, for at hænge mor ud. Jeg skriver dem, for at hjælpe alle de andre bonusmødre, som kæmper med præcist de samme ting.
– Og fordi I er så mange skønne kvinder derude, der skriver til mig på baggrund af de her blogindlæg, så ved jeg, at det er en hjælp.

 

 

“Jeg er stadig forholdvis ny i det her og jeg følger mig stadig på udebane. Nogle gange føler man lidt, at man står alene med det, og derfor er det super fedt at læse dine blogs og insta opslag, da det er så nemt at relatere til, så man ikke stå i disse konflikter alene”
– Anonym bonusmor

 

 

Jeg gør meget ud af at skrive tingene fra mit perspektiv, og ud fra mit synspunkt med udgangspunkt i vores familie. Ja E’s mor har en kæmpe påvirkning på vores familie, men jeg forsøger altid at vende sætningerne, så de tager udgangspunkt i mig og ikke i hende.

Når tingene virker helt vanvittige, så det desværre fordi, vi sidder med en kvinde på den anden side, som til tider opfører sig sådan.

Jeg er dog ikke bleg for at sende kærlige ord i mors retning, når de er på sin plads (Læs fx den artikel jeg har skrevet for UligeUger hvor jeg har skrevet om min taknemmelighed til mor, for at give mig plads i E’s liv, eller blogindlægget om min relation til E’s mor ) – I nogle perioder er der desværre bare lidt længere imellem de lykkelige glimt i relationen til E’s mor. I andre perioder, går tingene bedre.

 

 

“Der er masser af mødre-grupper og support grupper for mødre, men synes virkelig ikke, der er særlig mange supportgrupper inden for bonusforældre. Jeg har ledt og ledt, og faldt over din profil i den forbindelse. Stor thumbs up til dig”
– Anonym bonusmor

 

 

Men for at svare på spørgsmålet:

Jeg ved ikke om E’s mor læser med. Og hvem ved, hvad der ville ske hvis hun gjorde?

Men jeg gør ikke det her for hende.
Jeg gør det for mig selv, og jeg gør det for alle de værdifulde kvinder, der kæmper i bonusmorrollen og skal tage alt for mange slag!

Jeg ville ønske, jeg kunne følge en blog/instagram som min, da jeg for 5 1/2 år siden blev bonusmor.

Alle de gange, jeg har fået en mavepuster, eller har siddet og rystet i hele min krop af ren chok over alt det, der blev kastet i hovedet på os.

Jeg ville have været SÅ taknemmelig for at vide, at jeg ikke var alene!

 

 

“Jeg har læst med hele vejen – du er SÅ sej og jeg er så glad for, du taler om det her. Det er SÅ vigtigt. Tror der er flere, der sidder i samme situation som dig (inkl. Mig selv). Det er dejligt at vide, at man ikke er alene”
– Anonym bonusmor

 

Hvis E’s mor en dag læser med på bloggen og det resulterer i en reprimande til mig. Så tager jeg imod den og siger pyt! Så længe hun ikke lader det gå ud over E, så har jeg rygrad til at rumme det.

Med alle de bonusmødre, jeg allerede har hjulpet ved denne blog, så er det virkelig det hele værd!

Jeg tager meget tid ud af min dag for at svare fyldestgørende på jeres henvendelser. Jeg kommer med de bedste råd, jeg kan og I deler jeres glæder og sorger med mig.
Og jeg ELSKER det! Og jeg vil blive ved!

Jeg synes I er så mange bonusmødre derude, der er så værdifulde og gør det så godt, i en rolle, som kan være alt for utaknemmelig.

Jeg vil støtte jer alle sammen! Hvis jeg kunne så kom jeg farende med kleenex og trøste-spise, men jeg kan ikke nå meget længere ud end Valby, så derfor er bloggen og instagram mit talerør til at trøste og heppe på jer alle sammen!

I’m a Bonusmom – What’s your superpower??

 

 

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra