
Verdens bedste cookies
Det skal du bruge:
500g blødt smør
500g brun farin
500 g sukker
2 spsk vanillesukker
4 æg
700g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 tsk groft salt
4oo g mørk chokolade
Sådan gør du:
1. Tænd ovnen på 200 grader alm. ovn
2. Bland: Brun farin, sukker, smør, vanillesukker til en masse
3. Slå æggene ud i massen, og rør det sammen.
4. Bland: Mel, bagepulver og salt i en skål.
5. Tilsæt melblandingen til massen.
6. Hak chokoladen og bland i den færdige dej.
Tril til STORE kugler, og læg på en bageplade med god afstand i mellem. Cookies’ene flyder selv ud.
Bag i ca. 10 minutter.
Bagetid: Jo længere tid de bager jo sprødere bliver de. Kortere bagetid giver en blødere cookies.
Bagetiden på 10 minutter giver en cookies der er perfekt sprød i kanten og blødt i midten.
God fornøjelse!
Kh
E&A
Kunne du lide denne opskrift?
Så er du måske også interesseret i vores opskrift på havregrynskugler.