“5 produkter er alt hvad du har brug for – fra 1. trimester til din baby bliver stor”

“5 produkter er alt hvad du har brug for – fra 1. trimester til din baby bliver stor”

I samarbejde med SARDkopenhagen

 

 

Tilbage, da jeg var i 1. trimester, fik jeg fornøjelsen af at sidde ansigt til ansigt en inspirerende kvinde, og lytte til en livshistorie, der gjorde stort indtryk på mig.

Kvinden var Charlotte Kasandra, grundlæggeren af SARDkopenhagen.

 

 

Jeg tog kontakt til Charlotte, fordi jeg var faldet over hendes produkter.
Det var min febrilske google søgning, der ledte mig i hendes retning.

Der skete nemlig en ændring hos mig, da jeg blev gravid. Fra den ene dag til den anden fik jeg lyst til at gøre gode ting for mig selv. Jeg fik sådan en lyst til spa og massage, hvilket ellers aldrig har været mig, og jeg drømte om lækre produkter at smøre på kroppen hver dag. Jeg fik en ubeskrivelig trang til at pleje mig selv. Måske sådan lidt på en måde at “forberede” min krop til den lange graviditet og efterstående fødsel og amning.

 

 

 

 

Jeg har aldrig rigtig gået op i plejeprodukter, og jeg er heller ikke helt skarp til det. Jeg synes ærligt, at det er en jungle af finde rundt i med alle de indholdsstoffer.
Grundet vores lange forløb i fertilitetsbehandling havde jeg faktisk skåret voldsomt ned på alle plejeprodukter, og min “hudplejerutine” har bestået af en Derma bodylotion og en økologisk kokosolie. Det var det hele.

Men nu hvor jeg var gravid, ville jeg gerne gøre en lidt større indsats for at være god ved min krop, og derfor begyndte jeg at lede lidt. Jeg har hørt så meget om strækmærkeolier, der så viser sig at indeholde hormonforstyrrende stoffer og den vej ville jeg ikke gå. Jeg ville gerne vælge noget, der var sikkert for min lille ønskebaby og jeg, og også gerne noget, som kunne bruges efterfølgende, når jeg skulle have hud til hud kontakt med baby. Det var så her, at jeg faldt over MamiMe konceptet fra SARDkopenhagen.

 

 

 

 

MamiMe er en serie af naturlige produkter udviklet til mor og barn. Du finder produkter til graviditetens tre trimester samt efter fødsel.

Charlotte har udviklet en komplet køreplan, som hun beskriver det, med 5 produkter, du skal bruge under graviditeten.
Ved en overskuelig illustration bliver du guidet let igennem produkterne og brugen af dem (læs her). Til hvert produkt er der også en beskrivelse produktet og hvorfor du skal benytte det.

 

“5 produkter er alt hvad du har brug for – fra 1. trimester til din baby bliver stor”
– SARDkopenhagen

 

Jeg er lige nu igang med pakken til 1. og 2. trimester. Den består af Pure Argan Oil og Apricot Kernel Oil.

I 1. trimester bruges hovedsageligt argan olien, hvis formål er at styrke hudens elasticitet. E-vitamin er kendt for at være et af de essentielle vitaminer, huden har særligt brug for til at styrke elasticiteten, og netop E-vitamin er argan olie rig på. Olien masseres på baller, mave, hofter og bryster dagligt.

– Et tip jeg så lærte af Charlotte var, at olien skal smøres på efter bad hvor kroppen kun lige er håndklædetør. Så er kroppens porer åbne og kan optage olien.

I 2. trimester fortsætter du med Argan olien men tilføjer nu aprikos kerne olien til ansigt og hals. Den ændrede hormonproduktion kan nemlig give tør og næsten eksemagtig hud, og det vil denne olie hjælpe med.

 

 

 

 

Jeg har flittigt brugt argan olien hver dag siden jeg fik den i hænderne.
Foruden, at jeg rigtig gerne vil gøre alt hvad jeg kan for at beskytte min hud mod graviditetens belastning, så har det også været hyggeligt at stå der og nusse maven og følge med i hvordan den blev større og større.

Jeg har fået mit helt eget lille ritual hvor jeg “tjekker ind” til lillebror, snakker til ham og sender kærlige tanker til ham, til min mave og til hele min krop. Det nemlig nogle utrolig store forandringer din krop gennemgår og det sker ret hurtigt, så den fortjener den mest positive opmærksomhed fra dig.

 

 

 

Jeg er 20+0 i dag, så jeg har lige lidt uger tilbage i 2. trimester, før jeg tager hul på pakken med produkter til 3. trimester. Men når jeg gør det, så vender jeg tilbage med et lille skriv om dem.

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra