Anmeldelse Ergobag prime skoletaske

Anmeldelse Ergobag prime skoletaske

Her i 1. klasse har E haft den lækre skoletaske fra Ergobag.
En skoletaske i højeste kvalitet som kan tåle lidt af hvert, samtidig med, at der er tænkt over ergonomi og bærekomfort.

 

 

Design

Skoletasken fås i mange virkelig flotte design både til piger og drenge, med skønne farver.
De er hverken med Frozen eller lego ninjago, men i stedet et motiv der er tidsløst.

Der følger små badgets med tasken, som sættes på med velcro. Der kan tilkøbes nye og designet kan på den måde varieres.

 

Kvalitet

Kvaliteten på Ergobag taskerne er fuldstændig i top! Efter dette skoleår ser tasken herhjemme stadig ud som da den var ny. Materialet er lækkert og slidstærk. Det er vandafvisende så bøger og andet er beskyttet godt. Alle lukninger er i rigtig god kvalitet.

 

Funktion

Tasken kan indstilles i ryggen så den passer fra 100-150 cm, hvilket svarer til 0-3. klasse.

Det var bl.a. en af grundene til, at vi skiftede E’s Jeva classic skoletaske ud med ergobag, da hun ligger i den lave ende på højdekurven, og Jeva tasken var så stor og klodset på hendes ryg.

Tasken har en god ergonomisk ryg med åndbar ryg-polstring og bælteremme så vægten kan fordeles til hoften, og tager belastningen af skuldrene. Tasken har også brystrem og brede skulderstropper. Tasken minder om en god kombination af den klassiske skoletaske og en backpack rygsæk. Det jeg især godt kan lide ved tasken, er hvordan den følger E’s bevægelser og ikke bare sidder som en stor klods på hendes ryg.

Tasken har en fast bund, der gør at tasken kan stå selv. Bunden er desuden vandtæt og har støttepunkter.

Selve hovedrummet på tasken er ret stort og rummeligt. Som alle andre tasker har den også en skillevæg til de tungere bøger og ipad’en. Det smarte ved den her skillevæg er bare, at den kan flyttes, så den kan tilpasses indholdet i tasken.
Tasken har også mange andre små rum som en netlomme, med keyhanger, stor forlomme til madpakke og drikkedunk (rummet passer med drikkedunken fra Ergobag), toprum til regnslag mm.

Der er refleksdetaljer flere steder på tasken.

 

Facon og vægt

Tasken fås i flere forskellige udgaver. Både en lettere model og modeller med blød eller hård top.
Personligt ville jeg gerne have, at E skulle have den lette model. Jeg synes, at mange af skoletaskerne til indskolingen er langt tungere end indholdet i tasken. Men den lette udgave, havde den “hårde top” og den blev bare for stor i forhold til E’s ryg, da den gik helt op til hendes baghoved og forhindrende hende i at bevæge sig korrekt.

Mål: 35 x 25 x 22 cm
Volumen: 20L
Vægt: 1.100 gr.

 

Madpakkerum

Madpakkerummet er særskilt med en indsats til drikkedunken, så den bliver holdt på plads. Der er ikke en hård skillevæg imellem madpakke rum og det store rum, så hvis der er mindre i tasken giver det mere plads til madpakken og omvendt. Rummet fungerer godt med drikkedunken fra ergobag.
Personligt kunne jeg godt ønske lidt mere plads til madpakken, da de i E’s skole skal have 2 madpakker med. Hvis der havde været plads til drikkedunken på siden af tasken, ville det have været perfekt!

 

Accessories

Til Ergobag prime tasken kan du købe både gymnastikpose og sportstaske.
Sportstasken bæres for sig, mens gymnastikposen kan monteres på tasken. Jeg er ikke helt fan af gymnastikposer på grund af snorene, som tasken bæres i. De skærer ned i skuldrene, når tasken bliver tung og så passer tasken bare sjældent godt på ryggen. Men til gengæld er den her gymnastikpose lavet i en rigtig god kvalitet og har en praktik forlomme. Så hvis du er til gymnastikposer, vil du helt sikkert blive glad for den her udgave!

Der findes også penalhus, drikkedunk og turtaske i samme design. Du sparer et par procenter, ved at købe hele sættet samlet.

Du kan også tilkøbe flere kletties (deres badget), hvis du ønsker det.

Til tasken sælges også regnslag. Selve tasken er vandafvisende, men ikke regntæt, hvis man opholder sig længe i regnen.

 

Bonus info
Ergobag tasken er lavet af 100% genbrugs PET-flasker, ca. 16 stk!!

 

 

 

Ergobag Prime skoletasken får en varm anbefaling herfra!
Den har været et hit herhjemme og jeg er meget vild med den gennemtænkte ergonomiske funktion!

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra

 

 

Andre blogindlæg i samme genre:
Anmeldelse Ticket to Heaven skoletaske
Anmeldelse Frii of Norway skoletaske