Anmeldelse Frii of Norway skoletaske!

Anmeldelse Frii of Norway skoletaske!

I samarbejde med Vicca.dk

 

Jeg fristet helt til at fyre et cheesy slogan af, som “Bevæg dig frit med skoletasken fra Frii of Norway!” – For det vil jeg ret meget garantere dig, at dit barn kan med den her skoletaske.
Det var lige den her type taske, jeg drømte om til E, dengang hun skulle starte i skole. En skoletaske, der er rummelig og sidder godt på barnets ryg, men alligevel er let, så skoletasken ikke vejer mere end selve indholdet, hvilket ofte er tilfældet med skoletasker i børnehaveklassen.

Nu får hun så fornøjelsen af at afprøve den i 3. klasse – bedre sent end aldrig, som man siger!

 

 

Design

 

Skoletasken minder i design rigtig meget om de populære Herschel tasker, som man kan få til voksne. Jeg har selv den taske til mit studie, og jeg havde lovet E, at hun også gerne måtte få sådan en taske, når hun blev lidt større. De er nemlig stadig alt for store til hendes ryg. Derfor synes jeg det er så fedt, at der nu er en taske på markedet, der er i samme stil men beregnet til børn.

Frii of Norway skoletasken kommer i flere forskellige virkelig flotte designs både til drenge og piger!
Jeg er vild med alle taskerne – også dem til drengene. De har virkelig formået at lavet nogle flotte designs i flotte farver. Ofte synes jeg, at designet falder lidt til jorden, når det kommer til drengene. Men i dette mærke er jeg mindst lige så vild med mønster og farvevalg på drengetaskerne som pigetaskerne.

De to remme, som lukker skoletasken giver en virkelig fin detalje. Derudover er der flotte refleks-detaljer rundt omkring på tasken.

 

 

Kvalitet

Kvaliteten på tasken er lige så lækker, som jeg havde håbet på!

Vi er tilbage på niveau med Ergobag’en, som jeg roste stort i anmeldelsen af den. Den seneste taske, som E har haft, er tasken fra Ticket to Heaven, men som jeg også skrev i den anmeldelse, så kan man tydeligt mærke, at kvaliteten ikke er lige så høj. Så det er jeg begejstret for at få tilbage i denne taske.

Det mærkes tydeligt i betrækket på tasken (som i øvrigt er smuds- og vandafvisende), i lynlåsen på siden og stropperne, der lukker tasken fortil og rygstropperne. Det en vigtig kvalitet, da det er områder hvor tasken bruges meget og derfor skal holde til meget.

Selvom skoletasken lover markedets laveste vægt, er der stadig ikke sparet på noget. Skoletasken garanterer stadig ergonomisk bærekomfort, godkendt af fysioterapeuter og har desuden mange andre specifikationer som:

Aftagelig aluminiums støtte i ryggen
Polstret ryg og skulderstropper
Justerbart hoftebælte og brystrem
Stort hovedrum
Indvendig lomme til madkasse
Indvendig lomme til PC og iPad/tablet
Indvendig net lomme med lynlås
Lynlås lomme i siden
Bærestrop
Magnetlukning på stropperne
Integreret regnslag i bunden
Reflekser på stropper og i stof printet
Karabinhage på siden af tasken

 

Jeg er i sær begejstret for, at E igen får en taske med gode, polstrede skulderstropper, for hun bliver hurtigt øm på sine skuldre, når hun bærer sin skoletaske nu.
Jeg er også meget begejstret for designet af ryggen, da kombinationen af de bløde puder og nettet giver meget bedre ventilation.

 

Funktion

Skoletasken er beregnet til børn i alderen 0-3.klasse. Jeg kan måske godt blive i tvivl om der er plads til det nødvendige nu i 3.klasse, men det må komme an på en prøve. Hvis alt er som det plejer, så skal tasken jo for det meste bare indeholde ipad og madpakke.

Tasken har et stort hovedrum, som åbnes nemt med snoresystem, med indvendig polstret lomme til iPad, eller tunge bøger, så vægten holdes tæt ved ryggen og sikrer bedre bærekomfort. Der er en indvendig lomme med plads til madkasse og i siden er der en lomme til drikkedunk og penalhus.
Noget smart ved den her skoletaske er, at der i bunden er et integreret regnslag – som i øvrigt passer i skoletaskens design.

Bonus info: Frii Of Norway giver 2 års garanti på deres skoletasker.

 

 

Facon og vægt

Den her taske vinder uden tvivl i forhold til at være en letvægter blandt børneskoletasker!
Jeg elsker formen på tasken, da den ikke virker stor i forhold til barnet.
Jeg kan godt lide at drikkedunkrummet er gemt inde i tasken i forhold til taskens æstetik, men da vi har en historik med utætheder af drikkeflasker, så er jeg også spændt på at se om den holder tæt i de tilfælde. Nu har vi heldigvis fundet nogle ret gode drikkedunke, så skal E bare huske at få dem lukket ordenligt.

 

Mål: H 39 cm x B 27 cm x D 12 cm (i bunden)
Volume: 22 L
Vægt: 840 gram

 

 

Madpakkerum

Den her taske har som sådan ikke et isoleret rum til madpakken på samme måde som E’s andre skoletasker har haft. Det er mere en lomme nede i tasken, der skal adskille madpakken fra det andet indhold.
Det jo ikke anderledes end i min egen skoletaske, men jeg er alligevel spændt på hvordan det fungerer i praksis.
Selvom E kun har haft skoletasker med separate madpakkerum, så er der alligevel altid havnet en madpakke nede i det store rum, fordi de skal have to adskilte madpakker med, og det er der alligevel ikke plads til i det dertil beregnede rum. Så det er vel i virkeligheden ikke så meget anderledes.
Hvis hun får melon med eller andet, hvor der kan være utætheder, når hun selv skal pakke madpakken igen efter frokost, så plejer jeg faktisk at give hende en gymnastikpose med, med madpakkerne i.

 

 

 

Accessories

Foruden regnslaget, som følger med tasken, er det muligt at tilkøbe både gymnastikpose og penalhus til tasken. Alle tre ting fås i matchende mønster, så man kan få et komplet sæt. Eller man kan gøre som E og vælge tre helt forskellige ting. Hun ville gerne have lidt forskellige farver, som hun sagde.

Jeg har aldrig været vild med gymnastikposer. Jeg synes de er træls og snorerne gnaver i skuldrene, når tasken fyldes. Men hvis jeg skal sige noget, der er godt ved gymnastikposen fra Frii of Norway, så er det at den har meget tykke og bløde snore som stropper. Den har desuden et lille rum med lynlås, hvilket kan være meget praktisk.

Penalhuset er et meget standard folde-ud-penalhus. Dog kommer det uden indhold, og det faktisk første gang jeg har oplevet det. Men jeg vil klart foretrække folde-ud-penalhuset frem for de store penalhuse med mange lynlåse. E havde et penalhus fra topmodel til at begynde med, men hun har meget nemmere ved at få overblik over den her type penalhus, hvor hun kan se det hele, når det er åbent. Og så både fylder og vejer det mindre i tasken, hvilket er et plus.

 

 

 

 

Så alt i alt en super lækker skoletaske, som jeg er meget begejstret for er kommet på markedet til alle de søde skolebørn som skal starte nu. Det er helt perfekt med sådan en let taske til indskolingsalderen!
Den skal lige have et navnemærke i og så er den ellers klar til at bære E igennem 3.klasse!

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra