Anmeldelse Ticket To Heaven skoletaske

Anmeldelse Ticket To Heaven skoletaske

Til E’s skoleår i 2. klasse har hun fået en skoletaske af mærket Ticket To Heaven.
Jeg havde egentlig ikke tænkt mig, at hun skulle have en ny skoletaske før næste år, men hun ønskede sig en skoletaske i lidt mere “stor-pige-farver”, som hun så fint kalder det herhjemme.

Jeg kunne gå med til en ny taske, fordi jeg savnede, at der var plads til drikkedunken på siden af tasken efter alle de uheld, som vi har haft med vand i madpakkerummet, og så savnede jeg lidt mere plads til madpakken.
Desuden synes jeg hendes Ergobag taske – på trods af den lækre kvalitet – var meget stor og tung, i forhold til hvor lidt hun skal bære den på ryggen og i forhold til hvor lidt indhold hun egentlig havde i tasken.

 

 

Design

 

Skoletasken fås i mange virkelig flotte design både til piger og drenge, med skønne motiver. Tasken fås både i den vilde pink farve og i mere nedtonede nuancer som den mørkeblå, som E har valgt.
Motivet uden print fra de nyeste trends, men med et simpelt blomstermønster som dette, eller de klassiske stjerner, som man kender fra Ticket To Heaven, og taskens design er på den måde tidsløst.

 

 

Kvalitet


Når først man har haft fingrene i en Ergobag, så føles meget få skoletasker lige så gode i kvaliteten.
Selv hvis jeg prøver at se bort fra Ergobag’ens gode kvalitet, så synes jeg faktisk, at kvaliteten af denne taske fra Ticket To Heaven virker til at være i den lave ende af kvalitets-skalaen, på trods af, at prisen er 749 kr for en taske. Vi fandt E’s på tilbud (349kr hos Jollyroom), men jeg havde aldrig givet den fulde pris for denne taske.

Der hvor man især mærker forskel på kvaliteten er lynlåsene. De virker meget skrøbelige og som nogle, der hurtigt kan gå i stykker. Brystremmen og skulderstropperne er kun udstyret med det absolut nødvendige, så jeg ville ikke anbefale tasken til et barn, der skal bære på den meget – fx ved cykling eller længere offentlig transport til skole.

Rygpanelet er i og for sig fint og gør det, som det skal. Det er stift så bøger og andet indhold ikke stikker i ryggen og det har puder, der støtter ryggen. Det man kunne savne er niveauforskel i polstringen og netbetrækket, der sørger for god ventillation ligesom taskerne fra Ergobag og Frii of Norway har.

Selve materiale/stoffet som skoletasken er lavet af, virker også ganske fint i kvalitet, selvom det er langt fra ergobag’ens lækre kvalitet. Dog ved jeg, at der er mange piger i Elouizas klasse, der har denne taske. Og jeg har set dem leve i bedste velgående i garderoben i et par skoleår i træk, hvilket er grunden til jeg tænkte, at tasken nok skulle kunne holde. Så de formår altså alligevel at holde til det de skal, på trods af kvalitetsforskellen fra ergobag’en.

 

 

Funktion

Skoletaksen er en juniortaske og derfor beregnet til børn i alderen 8-11 år (2.-6.klasse). Jeg synes også at den passer helt fint til E her i 2.klasse også fordi den er en let skoletaske. Der er god plads mellem skoletaskens top og E’s nakke/hoved, hvilket giver god bevægefrihed for E, når hun har tasken på.

Tasken er lavet i Dull Oxford stof, hvilket gør skoletasken let vandafvisende og ifølge producenten også slidstærk. Desuden er bunden er vandtæt og tasken har trafik reflekser på alle sider. Den har justerbare skum stropper på skuldrene med ekstra brystbælte.

Skulderstropperne kan indstilles og brystspændet kan spændes.

Tasken indeholder flere små rum, lomme til skoleskema, og en inddelingslomme til at kunne placere tunge ting og ipad bagerst i tasken, for en god bære komfort. Foran har tasken en thermolomme til at holde madpakken kold, en sidelomme til drikkedunk og en sidelomme med lynlås til småting.

 

Facon og vægt

Den her taske vinder point på, at den er en dejligt let skoletaske. For en gangsskyld synes jeg, at der er overenstemmelse mellem mængden af skoletaske og mængden af indholdet i tasken.
Taskens bund gør det muligt for tasken at stå selv og den firkantede facon beskytter mapper og papirer i tasken.

Vægt: 850 gram
Mål: 25 x 15,3 x 40,5 cm
Volumen: 10,3 L

 

Madpakkerum

Tasken har et særskilt madpakkerum, som er isoleret og holder madpakken kølig.
Drikkedunken opbevares på siden af tasken. Begge ting synes jeg er et kæmpe plus, da jeg godt kan lide at det er adskilt fra bøgerne.

 

Accessories

Ved køb af tasken medfølger en gymnastikpose, der kan klipses på tasken, en madkasse og en drikkedunk. Det er i bund og grund meget smart, med sådan et komplet sæt, men igen synes jeg ikke, at der er så meget at komme efter.
Gymnastikposen er ultratynd i forhold til de andre gymnastikposer af samme type, og drikkedunk og madkasse er bare ikke særlig god kvalitet. Vi bruger madkassen til E’s 10-mad, men drikkedunk og gymnastikpose har vi erstattet. Gymnastikposen bruger vi så i garderoben i skolen, til hendes badetøj.

Det er muligt at tilkøbe et penalhus i et mønster, der passer til tasken. Penalhuset er med indhold. Det har vi været ret glade for.

 

 

Alt i alt er det en ganske fin taske. Den vinder masser af point på dens lethed, det store madpakkerum og det separate rum til drikkedunken!

Jeg synes tasken er ganske fin til den pris, jeg har givet for den, men den fulde pris på 749kr er ret meget i overkanten synes jeg.

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra

 

Andre blogindlæg i samme genre:
Anmeldelse Ergobag prime skoletaske
Anmeldelse Frii of Norway skoletaske