Babydyne fra änglamark!

Babydyne fra änglamark!

I samarbejde med Momstertest og Coop

 

 

Vi har fået en meget let og lækkert sommerdyne hjem, som vi skal teste til lillebror.

Umiddelbart ved jeg ikke særlig meget om babydyner og vi har faktisk i første omgang bare købt en helårsdyne. Men med de varme somre vi efterhånden har scoret os her i DK så kan jeg godt blive i tvivl om, hvorvidt den dyne faktisk bliver for varm. For hvis lillebror bare slægter sin far og storesøster lidt på, så bliver han en meget varm baby. Så det har jeg prøvet at tage højde for i alt vi har investeret i til ham.

 

 

Nu er det jo først i næste måned, at lillebror melder sin ankomst. Så vi har ikke fået testet dynen i brug endnu. Men storesøster E har været sød at være stand-in og vil rigtig gerne være med til at teste. Hendes bedømmelse er, at dynen er rigtig dejlig let og så er det nuttet, at den er så lille. Kan man andet end at synes hun er nuser?

Men hun har ret i, at dynen er dejlig let. For det var også noget jeg hæftede mig ved, da vi pakkede dynen ud. Og selvom den er let så virker den stadig meget dyne agtigt med bløde dun.
Dynen er fra Änglamark. Den indeholder 75g mokusdun, er mærket med både svanen og den blå krans fra Astma- og allergiforeningen. Og så er den af 100% økologisk bomuld, der også er mærket med Oeko-Tex standard 100. Sidst nævnte synes jeg er meget vigtigt, da det betyder, at dynen er fri for skadelig kemi.

 

 

Jeg havde faktisk ikke selv tænkt tanken, at jeg kunne shoppe babyting på Coop Shopping. Jeg har altid forbundet Coop med når jeg tilfældigt skulle i Kvickly og de så havde 40% på børnetøj eller flyverdragter eller lignende. Så jeg har da lige fået øjnene op for en helt ny verden!

Jeg var lige inde og kigge på anmeldelser af dynen hos Coop, og dynen får kun gode anmeldelser og det samme gør Coop for deres levering. Det meget godt at vide. Jeg bestiller hellere på nettet end at gå i fysiske butikker, så derfor er leveringstid og service vigtigt for mig.

Jeg glæder mig til at teste dynen i brug med lillebror og se om den kan holde den rette temperatur og om det er smartest, at vi bruger sommerdynen i barnevognen eller i sengen?
Vi har allerede fundet det første sæt sengetøj, som vi skal have med på klinikken sammen med dynen. Det bliver så dejligt, når vi kan se ham lille og putte sig i dynen med sine små tykke kinder – det ved vi nemlig han har, efter vi var til scanning i dag!

 

Hvis du vil læse mere om test af babydynen i brug, så kan du klikke dig forbi momstertest.dk, hvor der vil komme tre uddybende test fra andre mødre, som også har testet dynen med deres små guldklumper!

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra