Barnets Bog – Tabte den første tand

Barnets Bog – Tabte den første tand

I samarbejde med Prik&Streg

 

Et anden specielt minde, der er plads til i bogen fra Prik&Streg er da E tabte sin første tand. Hun var hjemme hos os den dag, så det er en begivenhed, vi har mange minder fra. E var den sidste i sin børnehave til at tabe en tand. Så hun havde ventet meget utålmodigt på, at hun fik en rokketand og allerede længe før, at hendes tand begyndte at rokke, skulle farmand og jeg mærke hendes tand hele tiden, fordi hun synes den rokkede så meget – hun var overbevist om, at det allerede var en rokketand. Det ret sødt.

 

 

 

Det var derfor en rigtig stor dag for E, da hun endelig tabte sin første tand.

Jeg er så glad for, at hun var hjemme hos os, så vi fik mulighed for at dele denne særlige dag med hende. Jeg elsker at opleve alle disse milepæle med hende.

Farmand lavede et helt lille fotoshoot af E, hvor hun smilte, så man kunne se, at hun manglede tanden. Den ide var hun ret vild med! Derfor har vi nu de sødeste billeder til at sætte i bogen.

 

 

 

 

Jeg har ikke datoerne for hvornår E fik sine første tænder, derfor bruger jeg i stedet siden til at notere datoerne for hver gang hun har tabt en tand.

Når hun har været hjemme hos os, har jeg taget et billede og skrevet kort om hvordan tanden faldt ud og hvad tandfeen lagde under puden.

Alle de billeder havde jeg egentlig gemt i den oprindelige barnets bog, jeg forsøgte at udfylde til E. Men jeg tænker, at de nu skal i en plastiklomme, og ind i mappen fra Prik&Streg.

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra