Barnets Bog – Din udvikling

Barnets Bog – Din udvikling

I samarbejde med Prik&Streg

 

De næste mange sider i bogen, er siderne Din udvikling

På disse sider er der mulighed for at skrive om barnets udvikling og milepæle det pågældende år. Du skal udfylde ting som “Om dig lige nu”, “Du er vild med”, “Du bryder dig ikke om”, “Nu kan du” og “Oplevelser, du har haft for nyligt.

Øverst på siden er der en tegning af en ballon, hvori der står “Alder”. Her har du mulighed for selv at skrive den alder, som siden skal høre til.

På bagsiden er der plads til billeder – eller mere tekst, hvis du synes.

 

 

 

Tip: Ved at indsætte ekstra sider med Din udvikling, kan bogen følge barnet så længe, du selv ønsker.

 

 

Der følger allerede nogle sider med Din udvikling med, når du køber bogen. Ønsker du flere, er det også muligt at tilkøbe nogle ekstra.

 Jeg har indsat ekstra sider, så det passer med, at jeg kan skrive om E’s udvikling fra hun var 3 år og helt frem til hun er 18år.

Når nu E’s bog først starter, fra hun var tre år, så er der mange af minderne fra hendes første tid, der ikke er med i bogen. Derfor er jeg glad for muligheden for at designe bogen, så den kan følge hende helt til hun er 18 år, og på den måde giver den noget andet en de traditionelle barnets bøger, som slutter, når barnet er 7 år.

 

 

 

 

 

Jeg er netop gået i gang med at udfylde siden, der hører til, nu hvor E er fyldt 8 år.

Der er sket så mange ting allerede her det første have år, som jeg kan notere i bogen:

Hun er startet i 2. klasse, vi er flyttet i rækkehus, vi skal have hundehvalp, hun har prøvet at ride på hest helt alene, hun har for første gang lavet sit eget halloween kostume, hun kan selv vaske hår og meget mere.

Jeg kan rigtig godt lide at udfylde de her sider. Jeg synes det er så fantastisk, at se hvordan hun vokser op og alle de ting hun kan. Og lige så fantastisk at se tilbage på, hvordan hun var, da hun var lille.

Så med en god kop kaffe, er de her sider gode til lige at få en rolig stund en gang i mellem.

 

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra