Barnets Bog – Halloween!

Barnets Bog – Halloween!

I samarbejde med Prik&Streg

 

 

Til barnets bog fra Prik&Streg kan du købe tillægsiderne Hyggelige Højtider.
Her får du fem sider med højtiderne Påske, Fastelavn, Sankt Hans, Nytårs aften og Halloween.

På arket med Halloween kan du bl.a. udfylde hvordan dagen er forløbet, lidt om kostumet og hvad det uhyggeligste ved dagen var.

I bunden af arket, er der plads til at lave en lille liste med tidligere kostumer og årstal. Der er også plads til billeder – eksempelvis af barnets kostume eller andre gode minder fra en Halloween begivenhed.

 

 

 

 

Vi har som sådan ikke nogen rigtig Halloween tradition herhjemme. Faktisk kan jeg ikke helt fordrage Halloween men for hyggens skyld kan jeg godt finde på at pynte lidt op – dog ikke med uhyggelig Halloween pynt. I år står der et venligt græskar foran hoveddøren og et smilende spøgelse i vindueskarmen. E er en rigtig hygger, så hun elsker jo enhver anledning til at klæde sig ud, spiste godter og pynte op.

Hvis E er hjemme hos os, når det er Halloween, så tager vi op til Halloween hygge i byen hvor E kan gå på “slik eller ballade” i butikkerne.
Det er den mest faste tradition vi har omkring Halloween. Resten afhænger af vores øvrige planer og hvad vi lige har lyst til.

 

 

 

 

I år har E lavet sit kostume selv.

Vi havde en stor papkasse liggende, som hun forvandlede til sit kostume. Hun sad fire timer sammen med sin veninde en eftermiddag efter skole og klippede og klistrede. Det var så hyggeligt at lytte til de to piger og hvordan de fandt frem til de forskellige løsninger sammen.

De kom ned og viste en rigtig fin papkasse hvor de havde lavet huller til armene. Papkassen var dækket med karton i masser af farver og på forsiden havde de tegnet et dødningehoved i mange farver. E fortalte, at hun var en Halloween slik pige.

Hun har brug for lidt hjælp fra en voksenhånd til at lave nogle stropper, så hun ikke bliver helt træt i armene af at bære kostumet. Det hjælper jeg hende med, når hun kommer hjem fra sin mor igen. Men det var helt med vilje, at jeg ikke blandede mig i deres proces med at lave kostumet. Jeg synes , at det var en god læring for E, at lave kostumet selv. Og ikke mindst at opleve den stolte følelse, når hun havde lavet sit helt eget kostume, som hun kunne vise frem.

 

 

 

Nu mangler jeg så bare, at på fremkaldt billederne, så jeg kan sætte dem ind i hendes barnets bog. Billederne her i blogindlægget er fra en tidligere år, hvor hun var klædt ud som flagermus.

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra