Barnets Bog – På eventyr & En snevejrs dag

Barnets Bog – På eventyr & En snevejrs dag

I samarbejde med Prik&Streg

 

Noget andet, der er lidt særligt og anderledes ved bogen fra Prik&Streg er siderne På eventyr og En snevejrsdag. 

Jeg synes de sider er ret hyggelige!

 

 

 

 

Siden På eventyr er egnet til at beskrive en udflugt eller en tur barnet har været på.
Du skal udfylde hvem turen var med, hvor turen gik hen, hvad barnet oplevede, hvad der var det bedste ved turen – og hvorfor det var et rigtigt eventyr! Det synes jeg virkelig er hyggeligt.

 

E og jeg har været på rigtig mange ture sammen!

Jeg henter hende altid tidligt fra skole (og børnehave, dengang det var aktuelt) og holder alt det ferie med hende, jeg kan. Derfor er det blevet til rigtig mange ture med bare hende og jeg. Faktisk så mange, at vi har opfundet vores eget “Elou og Alex på eventyr”, som er starten på vores eventyr, når vi skal ud på tur! Derfor blev jeg også ret begejstret, da jeg så denne side, fordi jeg synes det passede så godt, til det vi har sammen.

Jeg har udfyldt siden med den første tur E og jeg var på sammen.

 

 

 

 

På siden Snevejrsdag er der plads til at skrive om et dejligt snevejrs-minde.

Nu er det ikke fordi, vi har den vildeste sne-vinter herhjemme, men jeg kan huske tre gange, på den tid, hvor jeg har kendt E, hvor vi har haft utrolig meget sne.

De tre minder har jeg skrevet på siden.

E elsker generelt sne, så vi har altid været ude med hende, når sneen faldt. Derfor har vi også mange skønne billeder af hende i snelandskabet. Dem har jeg sat ind bag på siden, hvor der er plads til billeder.

 

 

 

 

Bogen fra Prik&Streg indeholder flere af sådanne søde sider. For eksempel siderne Det drømmer du om og Sjove episoder og spilopper. Dem udfylder jeg lidt senere i bogen.

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra