Barnets bog – Version mor

Barnets bog – Version mor

Bogen er en gave fra Prikogstreg.dk

 

 

Det er ingen hemmelighed, at jeg er fuldstændig forelsket i Barnets Bog fra Prik og Streg.
Længe inden jeg udfyldte bogen til E, havde jeg sagt til farmand, at den her bog skulle vi have, når vi fik barn sammen.

Med lillebror liggende trygt i maven, kan jeg endelig kaste mig ud i at udfylde Barnets Bog til min egen lille guldklump. Det er så surrealistisk og fantastisk!

 

 

 

Med lillebror er sagen jo en helt anden.
Nu kan jeg nemlig også udfylde alle de sider, jeg tog ud af E’s bog. Det er alle de sider, der omhandler barnets første tid, graviditeten og nyheden om barnet.

Jeg har lavet kopier på fotopapir af alle scanningsbillederne (de fortalte nemlig på klinikken, at de falmer over tid) og er så småt begyndt at sætte dem ind i bogen.

Lillebror er jo virkelig en ønskebaby, og han har været længe ventet. Så da jeg endelig kunne udfylde de første sider, var det med tårerne løbende ned ad kinderne. Jeg blev så rørt og jeg er så glad for, at have fået sådan en fin Barnets Bog til min egen baby også.

 

 

 

 

Denne barnets bog er lidt anderledes end den jeg udfyldte til E. E’s bog var nemlig et bredere ringbind og med en magnet lukning. Da jeg jo ikke kunne udfylde den første tid for hende, har jeg tilføjet en masse ekstra til hendes bog, fra den tid, hvor jeg har kendt hende. Derfor var den store bog helt perfekt.

Til lillebror har jeg valgt en af de “almindelige” ringbind. I en flot blå farve med det sødeste motiv.

 

 

 

 

Indtil videre har jeg udfyldt forsiden med hans navn og de første par sider med Store nyheder, Baby på vej og Mens vi venter. Der er masser af plads til billeder på alle bagsiderne, så der har jeg sat scanningsbillederne ind og skrevet en lille tekst til – fx første gang vi hørte hans hjertelyd og sådan.

Under Store nyheder har jeg skrevet hvordan vi fortalte det til vores nærmeste familie, og hvordan de reagerede.

Da vi fortalte E, at hun skulle være storesøster, lavede hun en perleplade til babyen samme dag.
Den har jeg lagt i en plastiklomme og sat ind i bogen sammen med graviditetstesten og konvolutten vi fik med fra scanningsklinikken til den aller første scanning.

 

 

 

Den dag jeg startede med at udfylde bogen, lagde jeg et billede i min story på instagram. På billedet viste jeg stamtræet for E’s bog og for lillebrors bog. Det nemlig et stamtræ, du selv skal udfylde med titel, hvorfor bogen også er så alsidig. I E’s bog står der: “Jeg er din bonusmor” og i lillebrors bog står der: “Jeg er din mor”. “MOR” – Er det ikke vildt?! Tænk engang, at jeg om bare 4,5 måned er jeg måde mor og bonusmor til mine to dejlige børn. Jeg føler mig som den heldigste i verden.

 

 

Tak fordi du læser med!

 

Kh Alexandra