Børnefødselsdag med Enhjørninge-tema!

Børnefødselsdag med Enhjørninge-tema!

I samarbejde med Temashop.dk

 

 

Fire måneder forsinket, kunne vi endelig holde E’s 9 års fødselsdag.
Det var planlagt, at vi skulle fejre fødselsdag i April inden lillebror blev født. Men så kom corona og alle de restriktioner, der fulgte med, og så var der ikke andet at gøre end bare at vente.

Men nu lykkedes det.

Med en lillebror på armen – som heldigvis ligger og sover lige nu, så jeg kan få opdateret bloggen med lidt billeder. I var jo flere, som skrev, at i gerne ville følge med i forberedelserne.

 

 

 

 

 

Som det nok afspejler sig i alle blogindlæggene omkring E’s fødselsdag, så elsker E og jeg at pynte op til festlige lejligheder herhjemme. Hun deler min passion for glimmer og glitter, så vi hygger os rigtig meget med at gå og planlægge og forberede hver gang hun skal holde børnefødselsdag hjemme hos os, hvilket er hvert andet år.

I år var det så vores tur og E havde ønsket sig enhjørningetema. Første skoledag kunne E så traske i skole med skoletasken pakket med Enhjørninge invitationer til pigerne i klassen. Hun synes selv, at det var ret sjovt at skulle dele invitationer ud på den tid af året. Det havde hun jo ikke prøvet før.

 

 

 

 

 

Siden vi holdt E’s minion fødselsdag er sortimentet hos temashop virkelig blevet udvidet, så der var rigtig meget pynt at blive inspireret af. Vi forelskede os i det tema som hedder “Make a wish”. Det er fyldt med konfetti, glimmer, perlemoreffekter og regnbuefarver. Lige til en magisk pige fødselsdag.

 

 

 

 

 

Til hver pige var bordet dækket med et fint sæt med en tallerken i sølv, formet som et enhjørninge hovede, et krus med en enhjørning hvor halen var af silkepapir, sugerør i perlemor og en serviet, der skulle rulles som et enhjørninge horn og lukkes med et lille klistermærke.

Hver pige fik også en lille gavepose med slikpose og andre spændende ting i. På gaveposen var enhjørningens manke også af silkepapir.

Bordet var pyntet med konfetti – det må næsten være E’s og min favorit pynt, for det er med til alle fødselsdage. På hver plads lå der også et hårbånd med enhjørninge horn og nogle børnetatoveringer med enhjørninger og stjerner og teksten “I believe in unicorns”.

 

 

 

 

 

På hver piges stol havde vi hængt en konfettiballon også med teksten “I believe in unicorns”, og rundt omkring i rummet var der flere helium balloner. Balloner er noget af det mest festlige! Jeg elsker at pynte op med masser af balloner i farver, der matcher temaet. Og med helium i, giver det bare så god en effekt!

 

 

 

 

Som noget helt nyt prøvede vi at lave en ballon bue.
Det har vi aldrig haft til en fødselsdag før, så jeg var ret spændt på hvordan det fungerede. Men det var faktisk ret smart. Der medfølger sådan et langt plastik bånd med huller til ballonerne, som man sætter dem i. Og bådet kan så faktisk genbruges, til en anden god gang.

Vi har ikke lige vægplads nok til at sætte en ballonbue op, så vi pyntede gelænderet på trappen. Så blev trappen en fin lokation til et fællesbillede af alle pigerne.
Vi prøver altid at gemme lidt minder fra alle E’s fødselsdage, som hun kan se tilbage på, når hun bliver stor. Ved hendes første fødselsdag for klassen, havde vi filmet en lille videosekvens af alle pigerne, som ønskede hende tillykke. Det kunne være sjovt at gøre igen inden hun går ud af skolen, og så lave en fin lille video ud af det, sammen med alle de andre billeder og videoklip vi har.

 

 

 

 

 

E havde selv fået lov til at vælge menuen. Så det blev noget så simpelt og børnevenligt som hotdogs og pandekager med is. Det var dejlig nemt at lave og en helt anden boldgade end de tidligere år hvor hun har ønsket sig kager formet som Elsas slot fra Frozen eller med Prinsesse Sofia motiv. Det var jeg ret taknemmlig for, da jeg i år havde en baby på armen mens fødselsdagen blev holdt.

Afslutningsvis var der selvfølgelig også slikposer i små gaveposer, lige som vi altid plejer.

 

 

 

 

De er ikke så mange piger i E’s klasse.
Så det gav mulighed for at lave lidt hyggelig, kreativ underholdning, som de kunne fordybe sig i. Underholdingen til fødselsdagen blev hjemmelavede squishies.

Vi var utrolige heldige med vejret! Det regnede hele formiddagen, og så kom solen frem med fuld volumen en time før fødselsdagen og varede lige til fødselsdagen sluttede. Regnen kom lige som den sidste pige blev hentet. Det var utrolig heldigt for os! Så pigerne fik mulighed for også at lege ude og spille stikbold. Vi bor simpelthen på den hyggeligste vej med så mange søde børn, så der er altid rigtig meget liv på vejen, når vejret er godt.

 

 

 

 

Så det var E’s fødselsdag!

Jeg opdaterer snart bloggen med et blogindlæg om gaveposerne og underholdningen til fødselsdagen. Det må blive næste gang lillebror sover lur!

 

 

 

 

 

Tak fordi du læser med! 

Kh Alexandra