Børnestrømper fra Strømpekompagniet.dk

Børnestrømper fra Strømpekompagniet.dk

[ Annonce ]

 

 

Elouiza har testet de sømløse antisved børnestrømper fra Strømpekompagniet.dk
og hendes anmeldelse kan du læse her i dette blogindlæg.

 

 

Hvorfor denne strømpe?

Efterhånden har vi været hele markedet igennem for at finde strømper uden syninger ved tæerne, fordi de generer Elouiza rigtig meget. Det er meget sjældent, at hun er på tværs herhjemme, men en strømpe, der irriterer kan starte morgenens tantrum for E.

Vi har testet en del forskellige strømper og på trods af, at der findes et stort marked for sømløse strømper, er vores løsning endt på strømper fra H&M, hvor jeg klipper syningerne af hjørnerne.
Dog bliver de strømper hurtigt slidte og forvaskede.

Så meget spændte, kastede vi os ud i strømperne fra Strømpekompagniet.dk.
Det er samme sted vi bestiller farmands strømper fra, så vi har ret gode erfaringer med deres produkter generelt.

 

 

 

 

Generelt om strømpen

Strømpen er en sømløs antisved børnestrømpe fra mærket InMove.

Den er utrolig dejlig blød og meget elastisk. Den minder meget om en tennisstrømpe, bare i et meget blødere materiale. Bunden er ret tyk, men det bløde materiale gør, at den, ifølge Elouiza, er rigtig behagelig at have på.
Omkring fodens svangbue har strømpen et forstærket stykke, som komprimerer en smule og giver foden en god støtte. Skaftet på strømpen sidder behageligt omkring anklen, uden en strammende elastik. Så den efterlader ikke mærker.

Foruden at være rigtig god til sensitive børn, så skulle denne strømpe også være godt til børn, der sveder meget på fødderne. Strømpen er nemlig behandlet med Sanatized behandling. En overfladebehandling, der gør strømperne antibakterielle og på den måde lugtfri.

Allerede nu lover det rigtig godt. Så jeg var ret spændt på at se hvad Elouiza ville synes om strømpen.

 

 

 

 

Vores mening om strømpen

 

Vi modtog strømpen med posten allerede dagen efter ordren var blevet bekræftet. Hvor genialt er det ikke lige? Jeg bestiller næsten alt Elouizas sko og tøj på nettet, så hurtig fragt er en prioritet herhjemme.

Jeg synes generelt at strømpen er virkelig lækker og utrolig blød. Materialet er meget elastisk, så strømpen sidder godt til foden og følger fodens bevægelser.
Strømpen er lidt til den store side. Elouiza bruger str. 32 i sko, og strømpen i str. 30-32 sidder godt på hendes fod, og hun vil stadig kunne passe den i et stykke tid.

Bunden på strømpen er meget tyk, og den var jeg ærligt rigtig nervøs for, da E har virkelig varme fødder altid. Hun er generelt et meget varmt barn, så jeg var nervøs for om strømpen ville give hende endnu varmere fødder.

 

 

 

Elouiza vil give strømpen 10 ud af 10 stjerner fortæller hun!

 

 

Da E prøvede strømperne var hun hurtigt vilde med dem.
Faktisk så vilde med dem, at hun tog dem på da vi modtog dem, og havde dem på to dage. Jeg synes det så ulækkert, men hvad kan man gøre? hehe. Hun tog dem nemlig på i seng samme aften, og gik i dem hele næste dag. Indtil jeg fik snuppet dem og lagt dem i vasketøjkurven.
Men så fik vi da i den grad sat strømpernes lugtfri-evenskaber på prøve! Og det har fungeret upåklageligt.

Elouiza plejer at rette tåen i strømpen grundigt, for at få syningen til at sidde korrekt og det behøvede hun ikke med dem her.

Hun har prøvet dem i både sine støvler og sine kondisko, og synes det hele fungerede perfekt.

I lørdags var hun på bakken en hel dag i det varme solskin, hvor hun havde strømperne på i hendes ene par kondisko, som er de vandtætte crosslite fra Hummel, så de er ret varme i forvejen. Jeg havde for en sikkerhedsskyld pakket ekstra strømper i hendes taske, men hun beholdt de andre på hele dagen. Hun fortalte, at hun godt kunne mærke, at hun havde lidt varme fødder, men at det ikke gjorde noget for det var stadig meget behageligt.

Så strømperne er i den grad godkendt herhjemmefra!

Det næste blive så lige at lære hende, at sætte strømperne inde under hendes bukser. Lige nu synes hun de er så flotte, så hun trækker dem så langt hun kan op på buksebenet.
Men hvad er livet uden lidt charmerende stilforvirring? 🙂

 

 

 

Hvis i prøver strømperne fra Strømpekompagniet.dk, så del endelig jeres oplevelse med os i kommentarfeltet herunder! Vi vil rigtig gerne høre hvad i synes, og om i er lige så glade for dem, som vi er 🙂

Du finder strømperne og meget mere information om dem, via det direkte link her.

 

 

 

Vi ønsker jer en dejlig dag og Happy feet!

Kh E&A

#verdensbedstebonus
#mormedbonusdk