Conservan – hva’ffor – noget?

Conservan – hva’ffor – noget?

I samarbejde med Momstertest og
Conservandum by Green Cotton 

 

 

Kender du mærket Conservandum by Green Cotton?
– Hvis du gør, så ved du allerede mere end jeg vidste, da jeg klikkede ind på deres hjemmeside. Hvis ikke – ja så får du muligheden for at lære mere, når du læser videre her!

 

 

Jeg er i, hvad jeg har lyst til at udtrykke som, seriøs tøj-mangel efter, at den gravide mave er væk og mine bryster vokset tre størrelser, nu hvor de agerer som madpakker til vores dejlige dreng. Så denne gang har jeg kastet mig ud i at teste bæredygtigt tøj til mig!! Det er nemlig hverken E eller lillebror, der bliver forkælet denne gang, men mig.
Det har jeg faktisk glædet mig rigtig meget til, for jeg har lyst til at være sådan en mor, der også husker sig selv, og min garderode er det sted, som jeg lige nu forsøger at tage mig kærligt af.

 

 

 

 

Nå men lad os lige starte fra en ende af. Jeg skulle teste deres t-shirt med Conservandum logoet på, og så har jeg testet en valgfri style, som er denne mørkeblå kjole i Lyocell.

 

 

“Materialet indeholder Tencel ® Lyocell. Udover at være et af de mest miljøvenlige materialer i tøjindustrien, har Tencel ® Lyocell mange gode egenskaber. Det er virkelig blødt og behageligt at have på og det falder rigtig flot. Det er et meget åndbart materiale, og derudover er det bakteriehæmmende, så der faktisk kan spares en vask eller to.”

 

Om Conservandum mærket kan jeg kort opridse, at de laver bæredygtigt tøj. Jeg har aldrig gået SÅ meget op i bæredygtighed, som efter, at jeg er blevet mor. Jeg er virkelig begyndt at tænke over hvilken klode, vi efterlader til vores børn, og jeg har ladet mig fortælle, at tøjindustrien vejer tungt i miljøbudgettet.

Derfor kan jeg især også godt lide deres koncept med at lave kvalitetetstøj i et tidsløst design. Ikke alene holder det længe, det kan også bruges i alle sæsoner og “går ikke af mode”. På den måde lægger de, som forhandlere, ikke op til merforbrug, men inspirerer os til at genbruge det tøj vi i forvejen har. Det synes jeg egentlig er ret cool for en webshop at skildre med, når deres levebrød jo er salg til os forbrugere.

 

 

 

 

Nå men hvad synes jeg så?

 

I får jo altid meget ærlige ord fra mig her på bloggen, når jeg tester noget, og denne gang ingen undtagelse. Så jeg må ærligt sige, at jeg virkelig bare ikke er til logo t-shirts uden form, og ærgrede mig over, at en del af gavekortet skulle bruges på det, da der var andre ting, jeg meget hellere ville prøve.

Nå det er sagt. Så er den t-shirt, jeg modtog, i en virkelig dejlig kvalitet! Den er meget blød og printet er stadig flot efter vask. Den bliver en smule mere stiv i det efter den er blevet vasket, men den er stadig skøn at have på. Det er blevet min yndlings t-shirt at have på herhjemme, når jeg tuller rundt med lillebror og laver stimulastik. Jeg har faktisk haft den på så sent som i dag, inden han gylpede på mig.

 

“Kjolen er blevet en af mine favoritkjoler! Den er da bare noget af det bedste jeg har prøvet!”

 

Så er du til den stil, så kan jeg helt sikkert anbefale dette mærke Den bare personligt ikke min stil og jeg er elendig til at style den, må jeg indrømme. Det er der til gengæld tre andre mødre, der formår at gøre på en super tjekket måde hos momstertest.dk.

 

 

 

Kjolen, derimod, er blevet en af mine absolut favorit kjoler!
Den er da bare noget af det bedste, jeg har oplevet!

Faktisk er jeg så begejstret, at jeg tænker jeg skal have fat i nogle af deres andre kjoler. Jeg er temmelig taktilfølsom og har svært ved tøj, der strammer eller på nogen måde begrænser mig, og når jeg så også har en baby på armen, så skal tøjet også være praktisk og til at bevæge sig i, for jeg bevæger mig jo konstant i yderpositioner, når jeg tumler rundt med ham, eller løfter ham op fra gulv osv.

Derfor render jeg hele tiden rundt i bløde bomulds tights og bomulds t-shirts. Hvis jeg har været ude og været lidt mere dressed-up, så skifter jeg tilbage til tights og t-shirts, når jeg kommer hjem.
Af frygt for at lyde som en dårlig salgs-kliché, så kan den her kjole faktisk begge dele! Den falder så flot, og stoffet er virkelig pænt. Ikke sjusket som behageligt tøj ellers hurtigt kan blive. Og så er den bare ultra blød og virkelig elastisk! Jeg tænker, at det må være det bæredygtige Lyocell, der står for de egenskaber!

 

Vidste du, at Lyocell er fremstillet af træ og er en mere miljøvenlig måde at fremstille tøj på?

 

 

 

Priserne er meget ligetil. Sådan en god middelklasse. Vi er ikke helt nede i H&M priser, men heller ikke oppe hvor tingene ruinerer dig. Kjolen koster 499kr, hvilket de fleste kjoler i ordentlig kvalitet koster. T-shirten koster 299kr. Det havde jeg nok ikke selv givet for den, men kjolen ville jeg hellere end gerne kaste penge efter.

Begge styles er ret store i størrelsen, så jeg vil anbefale dig at gå en størrelse ned. Jeg købte fx begge mine i Large, da jeg har erfaret at det passer bedst med min barm nu. Men jeg kunne snildt have nøjes en str. M.

 

Få 20% på Conservandum, resten af året, med koden momster20

 

Så alt i alt for Conservandum By Green Cotton pluspoint i min bog for at lave noget af det blødeste tøj jeg har oplevet! Jeg vil helt sikkert anbefale det!

 

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra

 

 

 

 

 

 

Pssst… Jeg er ikke ene om at teste det bæredygtige mærke Conservandum. Hos momstertest.dk kan du finde udtalelser fra 3 andre mødre, som også har afprøvet forskellige styles.