Den klassiske fars dags gave – i luksus udgaven

Den klassiske fars dags gave – i luksus udgaven

Annonce: Stor ros til Strømpekompagniet
for disse geniale IQ SOX

Strømper og boxers er den totalt klassiske Far-gave. Det er det gyldne kort, der hives frem, når man er løbet tør for andre ideer. Men sådan behøver det altså ikke være!
For hos Strømpekompagniet kan du finde strømper og underbukser i det lækreste bambus stof.
Farmand har allerede testet begge dele herhjemme, og han elsker det!

 

 

 

 

IQ SOX

Det mest geniale er deres IQ sox, som er strømper i en rigtig lækker og blød kvalitet.
Ikke nok med at kvaliteten er lækker, så er bambusstrømperne også naturligt antibakterielle, og modvirker derfor sure tæer!

Jeg troede faktisk at det var lidt for godt til at være sandt, da farmand første gang havde bestilt strømperne, men jeg må bøje mig og sige at de rent faktisk virker!

Farmand har ikke haft sure tæer siden han købte strømperne (stakkels mand for den her oversharing, men altså.. hihi). Den ene dag havde han taget et par almindelig tennissokker på, og så var de sure tæer igen på pletten.

Så jeg kan love for, at de altså virker og jeg er en meget glad kone nu, når farmand kommer hjem og stiller skoene!

Faktisk har vi aldrig købt andre sokker end disse til Farmand, siden vi fandt dem. Det betyder, at ingen af hans nye sko lugter af sure tæer, og der er heller ingen sure tæer, når han kommer hjem.

. . .

Vi ved, at farmand ønsker sig dem i footies-udgaven, nu hvor det bliver sommer. Så til fars dag får han en pakke af dem, og en pakke af de klassiske lange sokker, han i forvejen har nogle stykker af.

De lange sokker findes i forskellige farver. De blå strømper har faktisk et rigtig flot mønster, og er en god detalje til et jakkesæt.

Men det jeg virkelig godt kan lide ved de sorte strømper, er at sokkerne er parret med tal i bunden. Det gør det så dejligt nemt at folde sokker – hvilket ellers altid er hade-tjansen ved vasketøjet.

 

 

 

Jeg har netop modtaget de strømper, som jeg har bestilt fra Strømpekompagniet.dk, og jeg modtog dem faktisk dagen efter jeg havde bestilt dem. Hurtigere levering kan man vidst ikke få?

Strømperne kommer i nogle rigtig lækre æsker, så de ser rigtig fine ud, når man giver dem i gave.

Måske er det også tid til at forkæle jeres farmand med luksus udgaven af den klassiske fars dags gave?
Jeg er ret sikker på han også vil synes om dem!

Del rigtig gerne jeres mening om strømperne i kommentarfeltet herunder – måske bliver i lige så glade for dem som vi er herhjemme.

 

 

Vi er netop gået i gang med at teste deres strømpebukser til kvinder og deres sømløse antisved strømper til børn. Jeg håber de kan være et hit for E, for hun er altid så irriteret over syningerne ude ved tæerne. Hvis de falder i hendes smag, så er det lykkedes mig at bekæmpe begge par af sure tæer hjemme hos os! Det da lidt af en sejr!
Følg med her på bloggen!

 

 

 

Tak fordi i læste med!

Glædelig fars dag, til jeres farmand!

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#mormedbonusdk