Elouiza og Rudolph reder julen

Elouiza og Rudolph reder julen

december 6, 2019 0 Af admin
I samarbejde med Tap Tap Stories

 

 

 

En af julens hyggelige samlingspunkter herhjemme er den personlige julehistorie fra Tap Tap Stories. Den er tilføjet til samlingen af alternative julekalendere herhjemme denne jul.

På E’s bogreol står allerede én bog fra Tap Tap Stories, som vi gav farmand i gave til Fars Dag, og nu er samlingen af personlige børnebøger udvidet med en juleudgave.

 

 

 

 

Bogen er et juleeventyr med E i hovedrollen (Selvfølgelig dit barn, når du selv bestiller den). Til historien følger hele 100 klistermærker, som passer ind i historien, som på den måde bliver en interaktiv fortælling.

I løbet af historien skal E indsætte i alt 29 klistermærker. Til hvert nummer er der flere forskellige valgmuligheder, så E kan vælge de klistermærker, der passer til hendes interesser og på den måde bliver hendes julehistorie endnu mere personlig.

 

 

 

 

Bogen kan sagtens deles op og bruges som en julekalender, ved at læse en side per dag og indsætte et klistermærke. Juleaften, hvor ventetiden kan være lidt lang, kan de sidste 5 sider læses.

Den er også perfekt som en adventsgave eller som en hyggelig lille gave under træet lille juleaften.

Uanset anledningen, så er den oplagt til at skabe en hyggelig stund, med ro og nærvær, sammen med børnene i juletiden.

 

 

 

E er stor nok til selv at læse bogen, men alligevel er det rigtig hyggeligt at sidde og læse med hende og sætte de fine klistermærker i bogen. Så kan hun læse højt for farmand og jeg.

Jeg synes det er så hyggeligt at læse hendes navn i bogen og følge den lille person, der på bedste vis er designet efter hvordan E ser ud.

De varmeste anbefalinger herfra, hvis du søger et hyggeligt samlingspunkt for familien her i julen.

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra