Elouizas bedste julegave 2019!

Elouizas bedste julegave 2019!

december 11, 2019 0 Af admin
I samarbejde med Out Little Toy Shop

 

 

E er blevet så vild med at lege med sit legetøj – faktisk i sådan en grad, at hun ikke har haft sin ipad siden vi flyttede og alt legetøjet blev nemt tilgængeligt på hendes nye værelse.

Det, der især interesserer hende for tiden er rollelege med sine dukker og alle hendes lege-madting og lege-køkkenet. Hun skrev en lang ønskeliste i år med alle mulige madting, som hun ønskede sig.
Det var blandt andet et vaffeljern, et brødrister sæt, forskellige indkøbsvarer og denne købmandsbod, af mærket Vilac, fra Our Little Toy Shop.

 

 

 

 

Købmandsboden blev så julegaven fra farmand og jeg i år. Nogle af hendes andre ønsker, har hun fået i sin pakkekalender, som hun kan åbne i løbet af december.

Julegaven fik hun i weekenden. Vi holder nemlig ikke jul med E, derfor får hun altid sin julegave på et lidt utraditionelt tidspunkt i løbet af december. I år blev det til en formiddagsting hvor vi lavede en hyggelig morgenmad sammen og så kunne E åbne gaver imens.

 

 

 

 

E blev mega glad og hoppede på stedet, da hun åbnede pakken fra farmand og jeg. Og så snart morgenmaden var spist (læs: slugt) ventede hun utålmodigt på, at farmand var klart til at samle gaven sammen med hende.

E har altid elsket at lege købmand, lige siden hun var lille. Det er en af de lege, der bare har hængt ved og fortsætter med at interessere hende.

 

 

Købmandsboden, hun har fået i julegave er af mærket Vilac. Jeg kendte faktisk ikke Vilac mærket, men nu hvor vi har samlet købmandsboden og haft legetingene mellem hænderne, vil jeg sige, at jeg synes deres trælegetøj er meget konkurrence dygtigt og lige så godt kvalitet som andet trælegetøj på markedet.

Også selve boden er af god kvalitet. Den er nem at samle og den står solidt, og kan sagtens holde til mange timers leg.

 

 

 

Købmandsboden har nogle rigtig fine detaljer.
Eksempelvis er der hø i trækasserne med frugter og grønt og der medfølger søde små indkøbs poser til de varer man køber. Boden har også to tavler man kan skrive på og en sød lille dankort maskine med et kort til.

Den er rigtig farverig og fin og indbyder i høj grad til leg.

 

 

 

 

Så det blev altså årets julegave hit hos E i år.

Hvad har jeres børn ønsket sig i julegave?

– Og leger jeres børn stadig i en alder af 8 år?

 

 

 

Tak fordi du læser med og glædelig jul!

Kh Alexandra