Fars dags gave – Nøglering fra byRavn

Fars dags gave – Nøglering fra byRavn

Annonce: Tak til byRavn for den
stilfulde nøgleringe til vores farmand

 

Fars dag er lige om hjørnet, så Elouiza og jeg har været på udkig efter nogle skønne gaver til vores farmand herhjemme.

Han har faktisk lige haft fødselsdag, så han har ikke så mange ting tilbage på sin ønskeliste. Men da vi lige har fået ny bil har vi kigget lidt på nøgleringe til ham, så den nye bilnøgle kan se rigtig fin ud.

Der findes nemlig mange rigtig fine nøgleringe, som man kan gøre personlige, og vi er totalt sådan en kliché familie, der giver hinanden personlige hverdags-gaver, så vi kan tænke på hinanden i løbet af dagen.

Jeg har kigget på nogle forskellige modeller (læs med her), men endte med at gå med nøgleringen fra byRavn, da jeg synes det var den absolut flotteste. Jeg ved, at Farmand er vild med læder og rustikke detaljer, så det skulle uden tvivl være den.

 

 

Vi har designet farmands nøglering med mørkeblåt læder og nøglering og nitte i ‘gammel messing’ looket. Modellen er den model, der hedder TX10

På forsiden har vi fået trykt skriften ‘Baba’ – Det betyder far, og er det Elouiza kalder farmand herhjemme – og så selvfølgelig et hjerte.

På bagsiden har vi fået trykt 3 tændstiksfigurer – en mand, en dame og en pige, som symbol for vores lille kernefamilie.

Der er super mange muligheder, kun fantasien sætter grænser. Du kunne også vælge at trykke det antal børn i tændstiksmænd i har derhjemme, hvis gaven var fra alle børnene.

 

 

Der er mange forskellige farver og designs. Så det muligt at lave en nøglering, som passer lige præcis til jeres farmands stil. Der er mere end 80 forskellige symboler at vælge imellem til det tryk, du ønsker på nøgleringen, og du vælger selv om det skal være på begge sider eller kun på en side – eller måske helt uden?

Det jeg synes er rigtig godt ved denne nøglering er, at selvom læderet er i en rigtig tyk kvalitet (hvilket gør, at den holder længe), så er nøgleringen meget let. Så hvis man har en bilnøgle, der skal sidde i nøglehullet i bilen, mens man kører, så generer den ikke på benet ligesom andre tunge nøgleringe, fx i stål, vil gøre. Det nemlig noget jeg ved, at vores farmand var lidt (læs: meget 😉 ) irriteret over ved sin sidste nøglering.

På siden her kan du se de forskellige nøgleringe i læder fra byRavn

 

 

 

Lige nu kører de en kampagne med gaveideer til fars dag 2019, og du kan du få hele 20% med rabatkoden: Far19.

Hvis du lige som jeg, er så vild med nøgleringen at du også synes du skal have en selv, så kan du jo passende bestille et sæt, ligesom vi har gjort, nu hvor der er sådan en lækker rabatkode.

Du kan se hvilket design jeg har valgt på min nøglering her.

 

 

Vi håber du har fået lidt inspiration til en god fars dags gave, til jeres farmand derhjemme.

Har du andre gode ideer, som du vil dele med resten, der læser med herinde, så tøv ikke med at smide en besked i kommentarfeltet.

 

 

Glædelig fars dag!

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#mormedbonusdk

 

 

 

Leder du også efter den perfekte gave til mor?
Så læs med her, hvor du kan finde inspiration til Gaveide til mors dag 2019 (pssst.. eller enhver anden dag, hvor mor skal forkæles)