Fart over feltet!

Fart over feltet!

I samarbejde med Lekmer.dk

 

I vores familie holder vi meget af at gå ture. Specielt om eftermiddagen eller aftenen, efter endt skole- og arbejdsdag. Det en hyggeligt måde at være sammen på og vi får alle tre snakket dagen igennem, og fortalt om vores oplevelser.

På det seneste har vores aftenture bestået af den samme rute – en tur forbi Grønttorvet i Valby.
Vi flytter nemlig i rækkehus på Grønttorvet den 30. august!
Lige nu er de stadig igang med at bygge rækkehusene. De er nået til udendørs arealerne nu.  Vi har fuldt med fra tidlig start, og gået ture forbi for at følge med.

Det er så hyggeligt derhenne. Hver gang vi har været forbi har vi stødt på søde kommende naboer, der er snaksagelige og hilser. Jeg er vild med det!

 

 

Den nye rute betyder så også lidt flere kilometer. Vi går en runde, der ender med at være godt 4 km. Med Elouizas små ben kan det godt tage virkelig lang tid, og det gør det lidt mere udfordrende at komme hjem til sengetid.

Men nu har vi udstyret Elouiza med et super smart løbehjul fra Lekmer.dk. Med to hjul under sig, har hun fart over feltet og gå-turen bliver en del hurtigere. Løbehjulet har ret store hjul, så det er nemt at køre på og kræver ikke lige så mange løb, som de løbehjul med små hjul. Farmand er mega misundelig, og ønsker sig også et løbehjul nu.

Forleden gik vi forbi to elektriske løbehjul, og vores legeglade farmand synes vi skulle leje dem, så vi alle kunne køre på løbehjul. Elouiza og jeg skiftedes så om det elektriske løbehjul og hendes løbehjul.
Jeg indrømmer, at det faktisk var virkelig sjovt. Og hold nu op hvor får man godt motion på det rigtige løbehjul. Mine lårmuskler blev helt ømme.

 

Elouizas løbehjul er modellen STOY løbehjul classic 200 sort. 
Det koster 389kr hvilket er en ret fint pris ift. andre løbehjul jeg har fundet med store hjul. 
Lige nu kan du få 15% hvis du bruger koden bonusmom15.

 

 

Jeg tror faktisk godt, at jeg kunne overtales til, at vi fik et løbehjul i voksen-udgave til farmand og jeg, fordi det er så god motion. Både for lårmusklerne men også for konditionen. Og så træner det balance på en rigtig genial måde. Det nok fysioterapeut-hjertet, der snakker her, men jeg er vild med aktiviteter, som vi kan lave sammen som familie, og som samtidig fremmer vores sundhed.

Elouiza har den vildeste balance og er virkelig dygtig til at køre på løbehjulet. Hun laver tricks og “danser ballet” mens hun kører. Hun er så dygtig til at bevægelse!
Hold øje med vores story på instagram: @mormedbonus.dk, så skal jeg prøve at dele nogle videoer med jer! Og holde jer opdateret på om farmand og jeg også ender på et løbehjul – i så fald vil det være værd at dokumentere!

 

 

 

 

 

Tak fordi i læser med! 

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#Mormedbonusdk