3 gode grunde til hvorfor du skal bestille en Momsterbox!

3 gode grunde til hvorfor du skal bestille en Momsterbox!

I samarbejde med Momsterbox

Herhjemme har vi testet oktober måneds Momsterbox.
– En box fyldt med forskellige produkter til hele familien.

Jeg har egentlig aldrig gjort mig i produkt-bokse på abonnement. Jeg har set og hørt meget om det, men har altid tænkt – Hvad hvis jeg får noget, som jeg ikke kan lide? Giver det mening at modtage én dims af noget og ét produkt i en serie? Som jeg i øvrigt aldrig ville have råd til at købe selv.

Men så var farmand herhjemme så fjollet at købe en abonnementsbox til vores hund. Selvom indholdet ikke var til mig, så synes jeg faktisk det var helt vildt hyggeligt at modtage en box hver måned med forskellige ting, at pakke boxen ud og se hvad der gemte sig.
Så derfor glædede jeg mig til at modtage Momsterboxen, og blive forkælet med deres produkter (og selvfølgelig dele dem med resten af familien.. sådan da….)  – og hånden på hjertet, så blev skeptikeren her, ikke spor skuffet!

 

 

 

 

Inden jeg fortæller jer, om mit favoritprodukt fra boxen, tænker jeg, at en introduktion til konceptet lige er på sin plads.

Hvad er momsterbox egentlig?

Momsterbox er en box med produkter til hele familien. Der er altså forkælelse til alle husets hoveder. Det er muligt at bestille boxen enkeltvis. Men som noget helt nyt, kan du nu også bestille boxen som et abonnement, hvis du opretter dig på Momsterplus.dk. Den skulle blive udsolgt ret hurtigt, men ved at tilmelde dig et abonnement er du garanteret en box hver måned.

 

 

TIP: Ved alle tilmeldinger i oktober, medfølger der en gratis velkomstgave!

 

Boxen koster 189kr/mdr. Fragten er gratis og der er ingen binding!

Produkterne i boxen udgør en samlet værdi på minimum 600kr. I den box jeg modtog var der produkter for en værdi af i alt 822kr – alene i lækre produkter til mor (sådan blev de i hvert fald uddelegeret herhjemme) var der produkter til en værdi af mere end 500kr. Så det er allerede langt mere end boxens pris.

 

 

 

 

Jeg startede jo med at udnævne mig selv som lidt af en skeptiker i forhold til indholdet af disse abonnementsboxe. Nu er jeg lidt af en fan, og her får du 3 hurtige grunde dertil – jeg kunne nemt nævne flere, men så bliver blogindlægget meget langt.

 

Momsterbox, 3 grunde til hvorfor er den så nice!

 

 1. Nye produkter!

Du modtager mange forskellige produkter, som du måske ikke ville være stødt på normalt. På den måde bliver din horisont udvidet. For blot at nævne nogle få ting, så blev jeg eksempelvis meget positivt overrasket over chokonøddecremen uden tilsat sukker fra Good Good. Normalt ville jeg gå langt uden om produkter med stevia, fordi jeg synes det smager ækelt. Men den her var lige så god som nutella. Min søster kendte den og kaldte den for “verdens bedste nutella“. Mit personlige tip til dig bliver at spise den oven på vaniljeis. Jep, vi gik hele vejen herhjemme!

En anden fed ting, der overraskede mig var den bæredygtige bambuskop fra Naturaleza. Efter vi er startet med at bruge moderne stofbleer, er jeg blevet inspireret til at gøre endnu flere bæredygtige tiltag i vores hverdag. Bambuskoppen er en god erstatning for de børneplastikkopper vi brugte da E var lille. Så det vil jeg have i tankerne, når lillebror skal til at spise selv.

 

 

 

2. Selvforkælelse!

Nu er det ikke for at lyde som en kliché, men der er bare noget med den der selvforkælelse og mig-tid, når man er mor. Jeg har aldrig været godt til at prioritere det, heller ikke dengang jeg “kun” var bonusmor. Jeg elsker hvert et sekund, jeg kan bruge med mine børn, og er helst ikke væk fra dem, så mig-tid er ikke noget, jeg sådan går og savner. Men omend du er en mor, der trænger til en stund alene eller en mor, der ikke kan få nok tid sammen med dine børn, så gavner det altid at tage godt vare på dig selv! Med en Momsterbox skal du ikke tænke over at få det prioriteret. Det ikke for at lyde som dårlig reklame, jeg synes oprigtigt, at det er en god ide – I denne måneds box var der eksempelvis en shampoo og en læbepomade. Shampooen satte jeg i badet og læbepomaden lagde jeg i min jakkelomme, og tænkte så ikke mere over det.

Igåraftes da jeg gik i bad, fik jeg en kæmpe optur over den vanvittig lækre karamelduft, fra shampooen, der skummede i hele mit hår. Det var lige 30 sekunder ren luksus til mig, som gav ny energi på kontoen. Hvilket var heldigt. For bagefter måtte jeg styrte igennem min hudplejerutine, fordi lillemanden havde brug for mor og skulle ammes. Men det have jeg jo ny energi til! Fedt altså!

Så sent som i dag, fik jeg endnu en bid luksuriøs selvforkælelse, da jeg tog læbepomaden i brug, mens jeg var ude og gå med min søn i barnevognen. Det kræver intet af mig, men gør så meget.

– Idet jeg skriver disse ting til jer, bliver jeg selv helt overbevist om, at jeg skal gøre mere ud af at bestille mig disse boxe.

 

TIP: Få 10% på din første Momsterbox med koden momsterbox10.

 

3. Luksus!

En del af produkterne i boxen er ren luksus. Det kan man ikke komme uden om.
Hvor tit køber man lige en shampoo indeholdende det mineralholdige Rasul ler fra Marokko med en duft af karamel fra naturlig parfume? Jeg vidste ikke engang, at det fandtes. Eller en læbepomade til – hold nu fast – en værdi af 99kr! Det er jo vildt! Men jeg havde ikke mindre end en fest, da jeg smurte mine læber ind i alt for lækker læbepomade på min gåtur idag.

Det er godt givet ud at gøre noget godt for sig selv!

 

 

Når men hvorom alt er, så er der selvfølgelig et produkt, der vinder prisen som favoritten!

Helo cremen fra Faaborg pharma

 

Cremen får stærkt konkurrence af de andre lækre produkter i æsken. Men grunden til at lige netop denne creme vinder er, at jeg aldrig har oplevet en creme, der gør huden så silke blød. Jeg havde egentlig forventet en fed og træls creme, som skulle tage for evigt at “tørre ind” før jeg kunne tage tøj på. Men jeg blev meget positivt overrasket!

Den er helt perfekt til et par nybarberede ben. Den svier ikke og den giver alt den fugt og pleje, der er brug for efter at have udsat huden for en tarvelig tur med skraberen – især hvis man sløser lige som mig, og bare bruger bodyshampooen inde fra badet. Så kalder benene på lidt pleje bagefter. Så derfor løb denne creme altså med prisen som min absolutte favorit – stærk efterfulgt af chokonøddecremen fra Good Good, hvem havde troet det?

 

 

Der er jo langt mere end lækre skønhedsprodukter i boxen.

Momsterboxen er for hele familien!

Derfor finder du et indhold, der spænder sig over alt fra snacks, til børnevenlige oplevelser, gavekort og meget andet.
Hvis du gerne lige vil udforske Momsterboxen lidt mere for at se om indholdet er noget for dig, så kan du se de forskellige måneders boxe og deres indhold lige her.

 

 

 

Så det var altså den populære Momsterbox.
– Og jeg fik vidt også lige udvidet min horisont i samme omgang!

Jeg er blevet nysgerrig på flere at disse oplevelser, så hvis du kender en nice box som er værd at prøve, så del gerne din erfaring med mig i kommentarfeltet herunder!

 

Tak fordi du læser med!
Kh Alexandra