Gode gave ideer til fars dag 2019

Gode gave ideer til fars dag 2019

Indholder reklamelinks

 

Det er kun Fars dag én gang om året. Og hvis du lige som os gerne vil finde den perfekte gave til manden i dit liv – hvad end det er din Far, Mand, Kæreste, Bonusfar, Papfar eller Bedstefar, så læs med her, hvor vi har samlet nogle af de bedste gaveideer.

Personlige Gaver

Personlige gaver er altid et hit og markedet er fyldt med produkter du kan personliggøre, så de passer perfekt til den du ønsker at give gaven til. For at du ikke farer vild i junglen af gaver med navn, så har vi fundet nogle af de produkter vi synes er de bedste lige her:

 

 

Tap Tap Stories – Verdens sejeste far bog

Hos Tap Tap Stories kan du bestille de sødeste personlige bøger. Bl.a. bogen “Verdens sejeste far“. Du kan bygge dine egne karakterer efter udseende og med navn, så det passer perfekt på jeres Far. Du bygger både Fars udseende og Barnets udseende, vælger øjenfarve, hårfarve, frisure og meget mere. Så får du tilsendt den sødeste og mest personlige bog, dit barn kan give til far på Fars dag.

Vi er helt vilde med Tap Tap Stories, og kan godt afsløre at vi giver vores dejlige Farmand sådan en bog i Fars dags gave.

Rabat kode 10%: FRIENDS4665

 

 

Personlige Nøgleringe

Der findes rigtig mange flotte og unikke personlige nøgleringe du kan bestille til Fars Dag. Hvad end det er til cykelnøglen, bilnøglen eller husnøglen, så er det en dejlig tænk at have en personlige gave fra sin familie med sig. Vi får ny bil i denne uge, så Elouiza og jeg har kigget lidt på nogle søde nøgleringe. Vi er mest vilde med nøgleringen fra byRavn, og ender nok med at bestille den.

byRavn – 20% med koden FAR19
Minnavnehalskæde
No46

Velvære gaver


Strømper & Boxers
(Strømpekompagniet.dk)
Strømper og boxers er den totalt klassiske Far-gave. Det er det gyldne kort, der hives frem, når man er løbet tør for andre ideer. Men sådan behøver det altså ikke være!
For hos Strømpekompagniet kan du finde strømper og underbukser i det lækreste bambus stof.
Farmand har allerede testet begge dele herhjemme, og han elsker det!

(læs med her: Den klassiske fars dags gave – i luksus udgaven)

 

 

 

Skægpleje

Et flot skæg kræver pleje. Det ser altså bare flottere ud hvis det bliver behandlet godt. Og en god skægolie, kan få skægget til at føles mere blødt, både for ham der bærer skægget og for hende der bliver kysset af den skæggede mand 🙂

Ecooking
Made for men
Australian bodycare

 

Oplevelser

Har i en farmand med krudt i røven, så kan en oplevelses gave med familien også være en sjov ide.
Her er de oplevelser vi synes kunne være værd at prøve:

Adventure Camp
Go monkey klatrepark
Airexperience.dk
Trampolinpark

 

 

Gadgets og lir

Hvis i også har en farmand der godt kan lide gadgets, er det også en mulighed til fars dag. Vores farmand har bl.a. været virkelig glad for følgende:

Apple Watch
Høretelefoner

 

 

 

Jeres ideer

Vi har spurgt jer i vores Story på Mormedbonus.dk’s instagram, om jeres ideer til fars dag.
Læs med hvad i har svaret i højdepunkterne på instagram: @mormedbonus.dk 

 

 

Fler ideer er på vej!

Har du nogle gode ideer, du vil dele, så andre kan få glæde af det?
Så smid en kommentar i feltet nedenunder! 🙂

Kh E&A