Hængekøje stol fra Tropilex

Hængekøje stol fra Tropilex

I samarbejde med Tropilex

 

 

 

En af de spændende nye ting på E’s værelse er den her hængekøjestol, som hun har fået i gave fra Tropilex.

På E’s gamle værelse havde hun et par gymnastikringe hængende i loftet, som hun kunne svinge sig i, men med åben trappe, så var det lidt for usikkert på det nye værelse.

I stedet har E nu fået sig et dejligt sted at læse frilæsning, og hun elsker det!

 

 

Det har hele tiden være min tanke, at jeg gerne ville skabe et hyggeligt hjørne til frilæsning. Hele min ide er, at gøre det attraktivt for E at sætte sig og slappe af med en bog i stedet for ipad.
Jeg har fjernet hendes ipad helt, for jeg vil gerne lære hende at bøger kan være en lige så god – og faktisk endnu bedre – måde at koble af på. Selvom vi føler, at vi skal “arbejde mere”, når vi læser en bog, så er det meget mere afslappende for hjernen at læse end at se netflix. Hvis du ikke tror mig, så prøv at læg mærke til hvor mange skærmbilleder hjernen skal nå at registrere på bare et minut, når du ser tv. Så tror jeg, du bliver overbevist.

Ideen var egentlig en sækkestol. Jeg har aldrig selv været sækkestol-fan, men farmand synes det var en god ide, og jeg havde ikke selv en bedre ide end den. Så vi var faktisk på udkig efter en sækkestol, indtil vi fik foræret denne hængekøjestol i gave fra Tropilex.
Den tanke var faktisk aldrig faldet mig ind, men jeg er vild med ideen – og E er meget begejstret! Hun har ikke haft ipad-tid siden vi flyttede i huset, og hun har ikke savnet den.

 

 

 

Den stol E har, er af modellen Hammock Chair Comfort White, med en matchende pude.

Stoffet er en blanding af polyester og bomuld, med det resultat, at stolen er slidstærk samtidig med at stoffet føles blødt mod huden, når du ligger i stolen.
Stolen kan bære op til 120kg, så det kan bruges af børn såvel som voksne – så nu ved jeg, hvor jeg skal sidde og læse, når E er hos sin mor :).

Vi har hængt stolen op indenfor, med en krog egnet til træloft.
Stolen er også beregnet til at blive brugt udenfor, og ved tilkøb af stativ, behøver du ikke hænge den op. Vores have er desværre bare lidt for lille til at sætte stolen op udenfor, men så er det heldigt, at E har sådan et dejligt stort værelse.

 

 

1% for miljøet – shopping med omtanke

Hvis du er blevet lige så vildt med hængekøjestolen som vi er, så får du lige et lille tip, der retfærdiggør din shoppe-trang.
Når du handler hos Tropilex, er det nemlig shopping med omtanke, da de donerer min. 1% af deres årlige omtanke til non-profit miljøorganistationer.

Deres materialer er bæredygtige – 80% af materialerne er oeko-tex 100 certificeret, træet, der benyttes er FSC certificeret, emballagen er miljøvenlig og så vidt muligt genbrug og sidst men ikke mindst er deres forsendelse er CO2-neutral.

Foruden, at jeg er vild med selve stolen, så gør sådan nogle oplysninger som disse, mig meget glad. Jeg elsker bæredygtighed og heldigvis ser vi det blive mere og mere udbredt.

 

Så gør som E, og tag en bæredygtig slapper i hængekøjestolen fra Tropilex!

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra