Halloween mysteriet – Muscial i KU:BE

Halloween mysteriet – Muscial i KU:BE

I dag har hele vores lille familie været på tur. For en del tid siden faldt jeg over noget reklame på facebook for musicalen “Halloween mysteriet” som bliver spillet i KU:BE i disse dage. Billetterne var ikke så dyre, så selvom det var i ret god tid bookede jeg 3 styks til forestillingen i dag.

Vi er ret vilde med KU:BE. Det er et super fedt sted at tilbringe en gråvejrsdag med et par madpakker i tasken og varm kaffe fra deres cafe. Vi har dog aldrig været derinde for at se teater, så det blev første gang i dag.

 

 

Både Elouiza og jeg (og Baba!) giver musicalen de varmeste anbefalinger! Det var simpelthen så underholdende og rigtig sjovt. Historien i sig selv er rigtig sød. Meget klassisk med de gode og de onde og noget, der skal reddes – i dette tilfælde Halloween. Musikken var munter og rigtig sød og undervejs var der rigeligt med jokes til de voksne tilskuer. Jeg ELSKER børneunderholdning, der også formår at underholde de voksne, og det gjorde dette stykke i hvert fald. Vi var i hvert fald alle tre i rigtig godt humør bagefter.

 

 

Efter teaterstykket sidder skuespillerne på scenekanten og giver krammere og highfives, og er tilrådighed hvis man ønsker at få taget billede med dem. Det var så fint. Og de sidder helt tålmodigt og smiler og har god energi, så der var ikke noget med at stresse rundt for at få taget et billede inden de var væk. En rigtig dejlig oplevelse.

Er der nogen af jer som har været inde og se det? Og er i lige så vilde med det som os?

 

 

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#E&Apåeventyr