Her skal Max bo!

Her skal Max bo!

#Hvalpenivalby

 

Vi har gjort hjemmet klar til, at Max, vores lille Eurasier hundehvalp, kan flytte ind om bare én uge!
– Og sådan her, skal han bo:

 

 

 

 

Vi har været meget i tvivl om hvorvidt, vi skulle købe en hundekurv. De fleste Eurasier-ejere, vi taler med, fortæller, at deres hunde ikke er særlig glade for at lægge i kurven, fordi det bliver for varmt. Det er jo en race med meget pels.

Vores løsning er derfor blevet, at vi starter med et skumgulv og vattæppe i et roligt område under trappen. Skumgulvet er køligt at lægge på, men ikke lige så koldt som gulvet. På sigt, kan vi skifte det ud med en hundekurv, når vi kender vores hvalp og dens behov.

 

 

Tip: Skumgulv til børn er ofte på udsalg!

 

 

Både skumgulvet og vattæppet, vi har købt, er faktisk beregnet til børn og babyer. Men det smarte er, at de varer – modsat varer til hunde – altid kommer på udsalg. Så vi har ikke givet mere en 200kr for det hele, og så er det meget flottere at kigge på.

Vattæppet har en særlig overflade – igen fordi det er egnet til børn, så det kan tørres af og holdes nemmere rent. Det tænker jeg er praktisk, til en lille hvalp, der ikke helt er stueren endnu.

 

 

 

 

 Opdrætteren til vores hvalp kom med det gode tip, at man kan købe babylegetøj brugt – og billigt – og så bare give det en tur i vaskemaskinen. Det er både farverigt, har forskellige former og kan sige lyde. Så der er masser af underholdning til sådan en lille hvalp.

Vi har godt nok købt masser af legetøj, som er beregnet til hunde. Men jeg fandt også et sæt helt nyt legetøj, til en vild udsalgspris, fra Done by Deer, som kom i kurven sammen med vattæppet og skumgulvet. Legetøjet havde nemlig både bideringe og snore, der minder om snørebånd, og det er perfekt til en lille hvalp, der gerne vil bide i alt, og som inden længe skifter tænder.

Jeg tror jeg har givet lige omkring 50-60kr for hele sættet, hvor vi har betalt omkring 100-150kr pr. del, når vi har købt hundelegetøj i dyrebutikkerne.

 

 

 

Vandskålene var det første, vi købte. Dem fandt vil tilfældigvis en dag, hvor vi var i Søstrene Grene.
Vi (læs: Jeg) syntes de var så søde, og så var de ret billige. Vi har givet 34,50kr pr. stk.

For at undgå vandplaskeri ud over hele gulvet, har vi købt et underlag med kant, i en dyreforretning, som skålene kan stå på.

Skålenes placering bliver i køkkenet, i området nær hoveddøren. Så det er nemt at give mad og skifte vand, og skålen med vand er tæt på, når vi kommer hjem fra en gåtur.

 

 

 

I de fleste hundebøger, har vi kunnet læse, at en flyttekasse er den perfekte hundekurv til hvalpen om natten. De høje kanter gør, at du kan høre hunden, når den vågner og skal ud og tisse.
Kassen bør selvfølgelig stå tæt ved hvor man sover, så man faktisk vågner af det.

Vi har jo mange flyttekasser, fra vores flytning, så vi har bare gemt nogle stykker, og så har vi masser af tæpper og vattæpper, som nu kommer til at tilhøre Max.

Så her kommer Max altså til at bo!
Og så må vi se, om vi med tiden ender med en hundekurv eller om skumgulvet fortsat er et hit.

 

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra