Julens hyggeligste julekalendere, 2019

Julens hyggeligste julekalendere, 2019

Indeholder reklame

 

Jeg er helt vild med julekalendere, der kan fungere som et alternativ til chokoladekalenderen.
Selvfølgelig hører chokoladekalenderen julen til, men jeg synes også, at de andre julekalendere kan noget særligt. De får hyggen til at vare lidt længere.

Det jo ingen hemmelighed, at vi er er enormt glade for bøger herhjemme. Derfor har E selvfølgelig nogle julekalendere i år, der er på bogform. Det særlige ved julekalenderbøgerne er, at de samler familien til julehygge. Jeg kan lige se for mig, hvordan vi skal sidde i sofaen med varm kakao og højtlæsning.

Nedenfor kommer der en kort præsentation, af julekalenderne, vi har hjemme hos os i år.

 

 

 

 

Gurli Gris Julekalender

Gurli Gris julekalenderen består af 24 små bøger med historier om Gurli Gris. Kalenderen åbnes og lukkes nemt med velcrolukningen på kalenderens forsider. Når bøgerne tages ud danner baggrunden et skønt motiv. Alle bøgerne har en lille hank, og kan derfor bruges til at pynte op med enten på træet eller andre steder i huset, for en ægte Gurli-Jul.

 Gurli Gris Julekalenderen er en rigtig fin kalender, der giver enhver familie mulighed for at skabe en hyggelig og nærværende stund med børnene. Historierne er så korte, at selv den travleste børnefamilie vil kunne finde tid til at læse dem. Det kan være alt lige fra en kort stund efter børnehave eller en tidlig morgen i sofaen med børnene på skødet og uglet hår. Der er ikke en måned som december, hvor børnene er SÅ gode til at stå op. Det utroligt hvad et par julekalendere kan gøre.

 

Læs også: Marcipan gris eller Gurli Gris

 

 

 

Troldeliv Julekalenderbogen

Julekalenderbogen Troldeliv handler om Gårdnissen Nisse Nik og troldene Pajko og Paja, der hjælper Nisse Nik med at lære menneskene god, gammeldags nisseskik så de kan tro på nisser igen.

Bogen indeholder 24 historier.
Hver historie er omkring seks sider lange, og derfor overkommelige at læse hver dag i december. Perfekt til sengekanten eller som frilæsning til de lidt større børn.

Bogen er virkelig flot illustreret og let læselig.

 

 

Du kan få 20% på bogen hos Saxo i hele november måned. 

Rabatkode: TROLDELIV20

*Rabatkoden giver ikke fri fragt og gælder ikke, hvis du har premium-abonnement. 

Bonusinfo: Ved køb af bogen doneres 10kr til julemærkehjemmet.

 

 

Tap Tap Stories – Red julen med Klistermærker

Julebogen fra Tap Tap stories er en sød bog, som du kan personliggøre lige som du ønsker. Vores bog er kommet til at hedde “Elouiza og Rudolph reder julen“.
Med bogen føler 100 klistermærker, som passer sammen med historien, så det bliver en interaktiv fortælling.
Bogen kan sagtens deles op over julens dage og bruges som julekalender eller den kan læses til en hyggeligt stund på en adventssøndag.

 

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra