Juniormadras fra Änglamark!

Juniormadras fra Änglamark!

I samarbejde med Momstertest og Coop

For ikke så længe siden testede vi den lækre sommerdyne fra Änglamark. Den er nu kommet i et sødt dynebetræk og er blevet pakket i fødselstasken.
Nu er turen kommet til Juniormadrassen fra samme mærke og forhandler. Vi har lige nu en bedsidecrib med en medfølgende madras, men den kan man jo kun bruge den første tid, så inden vi ser os om skal den også skiftes ud med en tremmeseng, og dertil har vi nu den perfekte madras fra Änglamark!

 

 

 

Jeg har ingen erfaring med madrasser – hverken til barnevogn, lift eller tremmeseng. Jeg synes faktisk, at det er en svær ting lige at gennemskue, for du kan jo ikke rigtig få noget feedback fra sådan en lille en. Og hvad har de egentlig brug for?

Det som jeg bevidst prøver at kigge efter, er materialerne produkterne er lavet af.
Som madras-amatør er jeg helt tryg ved madrassen fra Änglamark fordi den er lavet af 100% økologisk bomuld og miljøvenligt højkvalitetsskum. Madrassen er desuden svanemærket og uden unødvendig kemi.

På Coop’s hjemmeside kan man læse at “[…]Madrassen har trykaflastende egenskaber, så vægten fra barnets hoved og krop fordeles over et stort områdesamtidig med, at den støtter udviklingen af en sund ryg. De zoneinddelte udskæringer i skummet bryder overfladen og sætter komforten i højsædet. Samtidig sørger de tværgående kanaler for en god ventilation i madrassen.”

Det synes jeg alt sammen lyder rigtig lovende!

 

Som jeg også skrev, da vi testede babydynen, så er det altså en helt ny verden for mig at shoppe babyudstyr på Coop onlineshopping. Jeg forbinder det meget med discount, og derfor forventer jeg nok også at prisen er noget billigere end den er for sådan en her madras. Er du medlem af Coop så er madrassen egentlig til en meget fair pris. Der findes i hvert fald både billigere og dyrere madrasser derude.

Madrassen ER lækker! Det er der slet ingen tvivl om. Og havde den været i en babybutik, så havde jeg heller ikke tøvet med at kaste min opmærksomhed på den. Så jeg skal nok bare lige forene mig med, at shopping hos Coop er lige så lækkert og luksus, og at det ikke kun handler om madvarer og billige stofbleer.

Jeg gad rigtig godt høre om I shopper online hos Coop og hvad I så shopper?

Det jo meget sundt at få udvidet sin horisont lidt!

 

 

 

Hvis du vil læse mere om test af juniormadrassen, kan du klikke dig forbi momstertest.dk, hvor der vil komme tre uddybende test fra andre mødre, som også har testet madrassen med deres små guldklumper!

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra