Kære Dagbog – 22. september 2019

Kære Dagbog – 22. september 2019

Søndag d. 22. september 2019

 

Kære Dagbog

 

I dag har jeg ændret gruppe i Sygesikringen Danmark. Først nu, efter, at vi har lagt flere tusinde kroner i fertilitetsbehandling, fandt jeg ud af, at jeg kunne få fuldt tilskud ved at skifte til gruppe 2. Det koster 4200kr årligt i forsikring. Det svarer til prisen på Gonal F sprøjterne i vores første behandling. Det skulle jeg have vidst noget før. Men nu er det ordnet.

I morgen skal vi have lagt fryseæg op. Denne gang er det også i min naturlige cyklus, så alt jeg har fået er ovitrellen – ægløsningssprøjten. Den tog jeg i mandags (d. 15.09.19). Det blev besluttet efter, at jeg havde været til scanning igen om søndagen.

Jeg har haft utrolig ondt i mit underliv lige siden sidste ægoplægning. Og efter ovitrellen i mandags har jeg fået tiltagende kramper og jag. Jeg har ikke været så oppustet, som jeg plejer at blive af sprøjten, men jeg har haft virkelig meget kvalme og utilpashed ved de mindste lugte. Og så har jeg været virkelig træt! Jeg føler slet ikke, at jeg har haft et normalt energiniveau på noget tidpunkt.

Psykisk har jeg det okay. Jeg kan dog mærke, at jeg stadig ikke er helt mentalt med i behandlingsforløbet. Når nu det forløber i min naturlige cyklus, er vi kun på klinikken i forbindelse med scanning for at planlægge ovitrellen – det krævede kun to scanninger denne gang – og så til ægoplægning, som er på mandag, altså i morgen.

Måneden føles pludselig lang og jeg “glemmer” lidt, at vi er i behandling.

Jeg har konstant den her knude af længsel i maven, med det brændende ønske om, at det snart lykkedes for os. Og samtidig en angst for, at endnu en i min omgangskreds skal annoncere en graviditet, som jeg skal forholde mig til og være glad på deres vegne. Det hårdt, når ens fornuft slår fra og følelserne bare skriger af uretfærdighed.

Jeg vil prøve at få mit hoved mere ind i gamet.

 

Kh A

 

Fortsættes…