Kære julemand, nu kommer der er brev…

Kære julemand, nu kommer der er brev…

 

En af de mange glæder ved et skolebarn er, når de begynder at kunne skrive.
I år har Elouiza helt selv skrevet sit brev til julemanden og ih hvor jeg dog elsker børn og deres tankegang.
I år ønskede Elouiza sig et rensdyr – intet mindre!

Hun har pudset sko (traditionen om sankt Nicolaus) og lagt brevet i sine sko.

 

I brevet stod der:

 

“Til julemanden fra Elouiza.
Jeg håber jeg har været sød nok til at få en gave fordi jeg ønsker mig meget specielt. Nogle rensdyr. Jeg lægger sedlen til dig her i de sko jeg har pudset. Gaven må ligge i hvor den vil. Jeg håber ikke jeg får kul.”

 

 

 

Jeg er også selv vokset op med at skrive breve til julemanden. I ægte stil med Krummerns jul hvor man kaster brevet ud af vinduet og siger en remse.

Da vi sad og ledte i gemmerne hjemme hos min mor, fandt vi et brev, hvor jeg havde skrevet “Jeg ønsker mig ikke noget særligt, bare hele verden”. 
Jeg gad godt have set min mor og far prøve at finde ud af, hvordan de skulle kringle den til jul.

 

“Dette brev som jeg skrev, sender jeg mod stjernernes vrimmel, mod den syvende himmel, med vindens sus, til julemanden hus!”
– Krummernes Jul, 1996

 

 

 

Sidste år skrev Elouiza også et brev til nissen, med det resultat at Hr. Nissen flyttede ind og sendte små breve og lavede løjer hele december måned.

“Hej nisse. Jeg ved ikke hvem du er. Men jeg vil spørge dig om du vil flytte ind her hos mig Elouiza og min bonusmor Alex og min far Chakib. Kh Elouiza”

 

 

 

 

Det er så sjovt at kigge tilbage på minder. Og endnu sjovere at være i forældrerollen og glæde sig over alle de sjove ting Elouiza gør og siger. Vi nyder hvert et øjeblik og gemmer minder i massevis i hendes barnets bog.

 

 

Skrive i breve til julemanden hjemme hos jer?

 

 

–  Tak fordi du læser med!

Kh A