Kom i efterårsstemning med Troldeliv

Kom i efterårsstemning med Troldeliv

november 18, 2019 0 Af admin
I samarbejde med Momstertest og Forlaget Alvilda

 

 

November måneds bogpakke lægger op til rigtig efterårshygge med bøgerne fra Troldeliv.

Der er bøger til de mindste og bøger til de største. Der er bøger, som er korte og bøger som er lange.
– Og så er der Julekalenderbogen!

 

 

 

E har allerede læst sig igennem de fleste af bøgerne. Kun Julekalenderbogen venter vi lidt med. Den skal vi jo hygge med i decembermåned.

På indersiden af bogen omslag – både i starten og slutningen af bogen – er alle bogen små trolde illustreret med navn og en lille tekst, der er kendetegnet ved dem. Et eksempel kan være:

“Vittar – gør som regel ting i den allerbedste mening…”

Det faldt i god jord hjemme hos os. For det er noget E rigtig godt kan lide, når hun læser bøger, fordi det hjælper hende med at holde styr på hvem personerne er.

 

 

 

 

De to mindste bøger Troldeliv – En ny ven og Troldeliv – Træet er gode som højtlæsnings bøger for mindre børn, eller som en hurtig frilæsningsbog for de lidt større børn. E har læst begge bøger selv, og så har hun fortalt handlingen til mig og vi har øvet hovedpersoner og bipersoner.

Hovedpersonerne i troldeliv bøgerne er tvillinge-troldene Pajko og Paja, som bor i troldehulen under det gamle egetræ.
I julebøgerne møder vi også Nisse Nik, som er en gårdnisse hos menneskene.

 

 

 

 

Den største bog, Troldeliv – Hvor er Kubbu? er en interaktiv bog for de mindste. Eller for de nysgerrige pilfingre som E – og jeg selv. Jeg må indrømme, at jeg også lige måtte åbne hver en låge i bogen.

Bogen er lavet med tykke papsider, smukke illustrationer og lidt tekst, der fortæller en historie. Bagerst i bogen er der tre troldefigurer til at gøre historien livlig.

Bogen indeholder masser af låger, som barnet skal åbnet for at lede efter Kubbu. Der er også døre og andre overgange mellemsiderne, så figurerne kan gå videre på deres søgen efter Kubbu.

 

 

 

Med Troldeliv – Nøkkens Jul og Troldeliv Julekalenderbogen er der også rig mulighed for at komme i julestemning med troldetvillingerne Pajko og Paja.

I Julekalenderbogen er der kælet lidt ekstra for detajlerne med en stofindbundet ryg med gulddetajler. Det gør den rigtig fin og jule-agtig. Den indeholder selvfølgelig 24 små historier – en for hver december dag.

 

Du kan købe julekalenderbogen med 20% hos Saxo. Når du køber bogen støtter du også julemærkehjemme med 10kr.

Rabatkode: TROLDELIV20

*Rabatkoden giver ikke fri fragt og gælder ikke, hvis du har premium-abonnement. Rabatkoden gælder hele november måned.

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra