Kvalitets kalendergaver til en god pris!

Kvalitets kalendergaver til en god pris!

november 28, 2019 0 Af admin
I samarbejde med Lekmer

 

I år besluttede jeg at være lidt smartere med E’s kalendergaver.

Hidtil har jeg fundet sjove ting til hende i flying tiger eller lignende – og de har også vakt meget glæde, men de passer ligesom ikke ind i nogen leg, og til sidst ender de i en stor skuffe under sengen sammen med Happy Meal legetøjet fra McD-besøgene.

 

 

 

I år har jeg så besluttet at gøre det lidt anderledes. Jeg har fundet nogle af de ting E rent faktisk ønsker sig, og så har jeg fordelt dem på flere forskellige pakkekalender-gaver.

Hun har faktisk kun ønsket sig ting til sit legekøkken herhjemme. Så det har gjort sagen ret nem, da alle de ting kommer i sæt med mange dele. Hver sæt ligger i en æske, som jeg har åbnet og fordelt ud på i alt 24 pakker. Den største ting fra æsken, har jeg lagt tilbage i æsken og pakket ind.

Hun får først alle de små gaver med tilbehøret og til sidst æsken, hvor hun kan se hvordan hele sættet hører sammen.

TIP: Fordel gaverne sådan, at de større gave falder på søndage i advent.

 

 

 

 

Nogle af E’s ønsker var et legesæt med røremaskine, et vaffeljern, legetøjsslik, et bagesæt og et brødrister sæt.
Jeg har fundet alle produkterne på tilbud hos Lekmer.dk  – nogle af dem er allerede udsolgt, så dem kan jeg ikke lige linke til. Men i menuen rollelege er der mange andre legesæt.
De legesæt jeg har fundet er alle af mærket Kids Concept og kvaliteten er helt i top!

Det geniale ved at lave pakkekalender på den her måde er at den kan være så luksuriøs eller så sparsom som man ønsker det. Hvis man vil, kan man lave en pakke kalender af kun én æske og så supplere op med små chokoladejulemænd på pind eller lignende.

 

 

 

E får faktisk en ret stor pakkekalender i år, men det også temmelig meget hvad julen er begrænset til hjemme hos os i år, da traditionen jo er, at hun fejrer julen hos sin mor og vi ikke skal på vores årlige juleferie til Tyskland.

Når det er noget legetøj som dette, der kan genbruges af de næste børn, der kommer engang, så har jeg ikke noget imod, at hun får lidt ekstra, hvis vi har mulighed for at give hende det. Det bliver bare gemt godt på loftet, når hun er færdig med at lege med det.

 

 

 

Efter en hel rulle gavepapir og en halv rulle tape, er E’s pakkekalender nu endelig færdig og klar til at blive hængt op. Det gør jeg i næste uge, mens hun er hjemme hos sin mor. Så får hun sig en glædelig overraskelse, når hun kommer hjem igen.

Indtil da, så den godt gemt væk et hemmeligt sted!

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh A