Måltidskasser fra RetNemt

Måltidskasser fra RetNemt

I jagten på den helt perfekte leverandør af måltidskasser har vi  i en periode modtaget måltidskasser fra RetNemt og ville dele vores oplevelse med jer her på bloggen.

 

Koncept
Design din egen måltidskasse

RetNemt har en overskuelig hjemmeside, hvor kun det nødvendige er præsenteret.
Med nogle enkelte klik blev vi ledt igennem vores bestilling indtil vi havde valgt den helt rette måltidskasse for os.

Vi valgte til 3 personer til  dage adgangen. Vi tilvalgte fokus på økologi og sunde retter.
Der er rig mulighed for at fravælge bestemte fødevarer og de retter der leveres bliver så uden det fravalgte.

Hver uge modtog vi en mail med de retter RetNemt havde sammensat til os. I mailen havde vi mulighed for at ændre på retterne hvis vi ønskede, inden levering.

Måltidskasserne bliver leveret med én ret pr. kasse og en opskrift vedlagt i kassen. Det gør det nemt og overskueligt at finde ud af hvilke ingredienser, der skal bruges.

Levering kan vælges på bestemte dage og kræver ikke nøgle, selvom man bor i lejlighed.

 

Kvalitet

Vi oplevede enkelte gange at salaten ikke var frisk nok. Kødet og en del af de andre fødevarer, der skal bruges i retten, har en ret kort holdbarhed, så nogle gange oplevede vi at maden blev for gammel, hvis vi af en eller anden grund ikke fik lavet måltidet den pågældende dag.

På trods af at vi tilvalgte fokus på sundhed og økologi, så synes jeg at det var alt for lidt af indholdet, der var økologisk. Måske 3 ting pr. ret!
Mange af måltiderne indholder hurtige kulhydrater som brød og pasta, og det spiser vi helst ikke til aftensmad herhjemme. Så nogle uger valgte vi den samme ret til flere dage, for at undgå dette.

Alt i alt synes jeg kvaliteten var lige i underkanten ift hvis jeg selv var taget ud og handlet.

 

Is it af match?

Måltidskasserne fra RetNemt er ganske fine. Det vi fik ud af oplevelsen var en masse nye smagsoplevelser og inspiration til nye retter vi nemt selv kan lave. Maden er virkelig nem at lave, så det ret overskueligt.

Dog vil jeg ikke sige at måltidskassen er et match til vores familie. Vi kunne godt have ønsket os en større mængde protein pr. portion, mere økologi og så flere retter uden pasta og brød.

Overordnede bedømmelse

Måltidskasserne fra RetNemt er, som navnet lyder, dejligt nemme at lave. Retterne er spændende og velsmagende. Jeg tror indholdet passer ganske fint til de fleste familier. Hvis du ikke går særligt op i økologi så er måltidskasserne ganske fine.

Bonus
Du får 20% på de to første bestillinger!

. . .

Tak fordi du læser med!