Minion Fødselsdag

Minion Fødselsdag

/Indholder reklame/

 

Elouizas fødselsdag i år falder sammen med påske, hvor vi traditionen tro er på påskeferie i Tyskland. Så vi har fejret hendes fødselsdag for familien i Danmark allerede sidste lørdag – og da det ikke er vores tur til at holde børnefødselsdagen i år, fik hele familie lov til at komme til fødselsdag i bedste børnefødselsdags-stil med Minion tema.
Minion har været en favorit herhjemme i et stykke tid nu, så jeg har teamet op med temashop.dk og fundet det fineste Minion-pynt til Elouizas fødselsdag.

 

 

Vores “must haves”, når vi pynter op herhjemme er servietter, balloner og konfetti. Med de tre ting kan man hurtigt få et fint bord.
Jeg har sat ballonerne på ballon-pinde og kommet dem i en vase. Vi har typisk to vaser med balloner stående, og måske nogle balloner hængende. Jeg kan også finde på at puste mange balloner op og hænge dem rundt langs dørkarmen på vores hoveddør, så det ligner en port.

 

Fordi jeg ved, at Elouiza elsker sugerør, så fandt har jeg også pyntet med flotte sugerører i glassene sammen med servietten.

 

 

Det har været en overraskelse for Elouiza at vi ville pynte op med Minion-tema. Og hele ugen mens hun har været hjemme hos sin mor, har jeg lavet perleplader til den store guldmedalje – også i minion-tema. Jeg har lavet en Stor Minion bordpynt og Minion Happy Birthday bordpynt.
Begge til at pynte på bordet sammen med det fine pynt fra temashop.dk.

 

 

Det bliver sjældent sparet på detaljerne herhjemme, for Elouiza og jeg elsker at pynte op. Slikposerne til børnene var derfor også i gennemført minion-stil. Det altid Elouizas særlige opgave at lave slikposer, det virkelig noget hun går højt op i. Så den tjans får hun æren af helt alene.

 

Perlemønstrene til minion-bordpynten kan du også finde her på bloggen, sammen med mange andre kreative ideer til sjove og kreative fødselsdage.
Fødselsdag
Perlemønstre

 

Tak fordi du læste med!

 

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#mormedbonusdk