Når to bliver til tre + en bonus

Når to bliver til tre + en bonus

 

 

Der har været ret stille her på bloggen de sidste tre måneder.

Så stille, at min veninde faktisk kommenterede på det, sidst jeg så hende, hvorefter hun blev rørt til tårer, da jeg fortalte hende, at vi har gemt på en lille hemmelighed.

Til sommer skal Farmand og Jeg nemlig være forældre, til vores egen lille ønske baby. Vores kærlighedsbarn.

 

 

Det bliver så vildt!

De sidste tre måneder har været så uvirkelige – hvis man ser bort fra kvalme og opkast, for det har i den grad føltes meget virkeligt, vil jeg mene! – og det har føltes så vanvittig vildt at gå og planlægge og snakke om babyting til MIN baby. En baby som JEG skal være mor til. Hvor vildt er det lige?!

E har været ellevild og blev rigtig rørt, da vi fortalte hende nyheden. Hun er meget stolt over at skulle være storesøster, for første gang, og går og aer min mave og kigger på scanningsbillederne på køleskabet.
Hun er nok den person, jeg har glædet mig allermest til at fortælle nyheden!

 

 

Så ja, de sidste par måneder har jeg af gode grunde ikke fået opdateret bloggen ret meget. Den mængde energi graviditetens første trimester har tilladt mig at have (og det er ikke meget skal jeg sige), er gået til Farmand og E.

Men i det nye år skal bloggen nok blive opdateret med vores baby-lykke og inden længe deler jeg første del af rejsen og de tanker og overvejelser, der følger med, når man er første gangs gravid, men allerede har været i mor-rollen i seks år.

Jeg håber, at du fortsat vil læse med.

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh Alexandra