Nissebo – Hr. Nissen flytter ind

Nissebo – Hr. Nissen flytter ind

I december måned flytter Hr. Nissen ind og bygger sit nissebo lige under Elouizas julesok. Det hele startede med, at Elouiza skrev et brev til Nissen hvor der stod:

Hej Nisse
Jeg ved ikke hvem du er. Men jeg vil spørge dig om du vil flytte ind her hos mig Elouiza Kruse Benhaddou og min bonusmor Alex og min far Chakib.
Kh Elouiza. 

Når ja, hvorfor ikke!? 🙂
Så i denne december måned blev der altså bygget nissebo.

Herunder kan i se trin for trin, hvordan Hr. Nissen bygger sit nissebo.
I løbet af december måned ligger Hr. Nissen små breve med gåder og opgaver til Elouiza.

 

Hr. Nissen er gået igang med at bygge, efter han har modtaget Elouizas brev

 

Advarsel! Nissebo udføres.

 

Hr. Nissen har været i gang med at bygge og har efterladt sit værktøj på byggepladsen.

 

Hr. nissen sender Elouiza et brev med en tegning af en dør og nogle regnestykker, og spørger om hun vil hjælpe ham med at måle siderne på døren og udregne resultatet af regnestykkerne.

 

Hr. Nissen bygger og bygger. Han har bygget sin postkasse og en trappe. Han har efterladt sine træsko på arbejdspladsen.

 

Da Elouiza har hjulpet Hr. Nissen med at måle og regne, har han endelig fået sat sin dør op. Han havde lagt et nyt brev til Elouiza og spurgt om hun ville ligge et plaster i hans postkasse, fordi han havde fået en splint i fingeren, da han høvlede sin dør.

 

Så er byggerodet minimeret til værktøjet på kælken. Postkassen er kommet op og hænge, der er måtte foran døren, dørnummer og nogle små pakker og breve.

 

Hr. Nissen har allerede skrevet mange breve med Elouiza og gemmer hver og en.

 

I postkassen ligger der en pakke til Elouiza. Hr. Nissen har lagt en seddel om at hun skal ligge den i sin julesok og se hvad der sker. (Afsløring: Pakken bliver på magisk vis tryllet stor, og viser sig at være en gave til Elouiza.)

 

Hr. Nissen bruger nissemagi og tryller små pakker om til store. Elouiza havde fået et brev fra Hr. Nissen, hvor der stod hun skulle ligge den lille pakke i sin julesok og se hvad der skete. Vupti, så lå der en stor pakke.

 

 

Fortsættes…