Påskefrokost i bedste corona-lock-down stil!

Påskefrokost i bedste corona-lock-down stil!

I samarbejde med Homemate.dk og Momstertest

 

 

Vi plejer at være ret traditionsbundne, når det gælder påske hjemme hos os. Siden barns ben har påsken handlet om familiehygge, påskefrokost (den børnevenlige udgave) og børn, der leder efter påskeæg i haven, som påskeharen selvfølgelig har gemt alle vegne.
Men de planer satte corona-situationen desværre en stopper for i år, da min fars side af familien, som er dem, vi fejrer påske med, alle bor i Tyskland, og vi jo af gode grunde ikke kan rejse ud af landet på nuværende tidspunkt.

Derfor følte vi os ret heldige, da vi fik lov til at teste Homemate’s påskemenu!

 

 

Menuen bestod af:

Lammeculotte med kikærter, kartofler, ramsløg og piperadesovs
Citronfromage med pistacie

 

Vi var lidt uheldige med vores bestilling denne gang, da de var løbet tør for citronfromage, så den fik vi ikke testet. Som en kompensering havde de sendt chokolademousse, og været så søde at smide en ekstra pandekagedej oven i bestillingen. Så dessert manglede vi ikke! Og begge dele smagte rigtig fint.

 

 

 

Alt i alt var det faktisk en rigtig lækker menu. Jeg forbinder den dog ikke selv med en påskemenu, da den er lidt mere i gryderet stil, og det ville jeg personligt aldrig selv servere til en påskefrokost.
Men i de her lock-down tider hvor påskefrokosten er lidt mere low key, så synes jeg menuen passede meget godt til stemningen.

Selve smagen i retten var rigtig god. Og det synes jeg egentlig generelt gør sig gældende for alle Homemates retter. Der er altid smag i, som hvis du havde lavet hjemmelavet mad.
Jeg synes så man kan diskutere mængden af mad i denne ret i forhold til prisen. Der får man klart mere for pengene i nogle af deres andre retter – vores favorit er bøf bearnaise retten, den vil jeg anbefale jer at smage!

 

 

 

 

Igen var konceptet nemt og lige til. 15-20 minutter i ovnen i den alubakke maden serveres i, og så er det hele klar. Der er ikke noget med at tjekke om kødet er mørt eller noget. Det hele spillede bare.

 

Velbekomme og god påske!

Kh Alexandra