Super Pige Galla Fødselsdag

Super Pige Galla Fødselsdag

Tilbage i foråret da Elouiza fyldte 7år, fejrede vi hende med en pigefødselsdag.

Det er efterhånden blevet virkelig populært at holde fødselsdage i legeland, så selvfølgelig var det også det Elouiza havde på ønskelisten.
Jeg elsker legeland fordi det byder op til så meget bevægelse. Jeg synes bare det er så ærgerligt, at man ikke kan nøjes med at leje rummene og så medbringe sin egen mad.
Det blev ikke legeland for Elouizas vedkommende denne gang. Da det var første børnefødselsdag for klassen, var farmand og jeg enige om, at vi skulle holde fødselsdagen herhjemme. Der er noget charmerende ved børnefødselsdage med kakao og boller, hvor man møder alle børnene og børnene ser hinandens hjem. Det giver indblik i hvad ens barn færdes i til hverdag og hvem hun leger med, og det kan jeg rigtig godt lide.
Så kan vi holde fødselsdag i legeland en anden dag.

 

 

Vi brainstormede alle vores bedste ideer og Elouiza endte med at beslutte, at det skulle være en gallafødselsdag, så sådan blev det.

Temaet var: Super Pige Galla Fødselsdag
Intet mindre.

Invitationer
Første ting på dagsordenen var invitationer.
Dem lavede i i word og printede på fotopapir. Super nemt, det kræver kun en printer og en pakke fotopapir.
Og resultatet var super flot. Der var flere som roste os for vores flotte invitationer, så det gjorde Elouiza rigtig glad.

 

 

Pynt
Den næste ting på listen var pynt.
For at gøre det nemt bestilte jeg det fra nettet fra forskellige festtema hjemmesider. Der er masser af ting og man kan gøre det ret billigt. Jeg tror max vi brugte 300kr på pynt og små gaver til slikposerne.

Vi endte med at købe:

Rosenblade til at lave rød løber af
Hollowood stjerne klistermærke til dansegulvet
Pink metallic serpentiner til bordet
50 ballonner til dansgulvet og pynt rundt i hjemmet
Spiraler i pink og sølv til at hænge ned fra loftet
Små pink “diamanter” til at pynte på bordet
Tiara hårspænder
Crepe papirruller til at pynte loftet
Pink papirsløber
Pink servietter, kopper og paptallerkener
guldmedaljer til stopdans og andre lege

 

Menu:

Til velkomstdrinks fik pigerne en slushice.


I køkkenet havde vi lavet en buffet med:
Gnavegrønt
Grove pølsehorn
Pizzasnegle
Popcorn
Chips
Muffins
Vand
Sodavand

Og så selvfølgelig en slikpose til sidst, dem kan du læse mere om her.

 

Dresscode:

Vi havde skrevet på invitationerne at pigerne skulle finde deres fine tøj frem. Elouiza ønskede, at de alle sammen skulle have flotte kjoler på. De piger som ikke var til kjoler fandt på noget andet fint, så alle følte sig godt tilpas.

Elouiza var iført en blå gallakjole og en tiara hårbøjle. Hun ville gerne have sit hår sat i en hestehale, så det fik hun.
I dagens anledning fik hun lov til at få en sko med en lille hæl, med besked om at de ryger i udklædningskassen bagefter.

– og nu tilføjer jeg noget som måske ikke er så instagram/blogger-venligt. Hele hendes outfit er købt for i alt 200kr på Wish. Ta daaaa… Så kan vi godt tåle der bliver spilt ketchup på den.

 

 

Underholdning og fest:
Selve gallafesten holdte vi på Elouizas værelse. Vi havde tømt det for de fleste møbler så der var plads til dansegulv. I det ene hjørne havde vi en opsætning med dj-pult, diskotekslys og en røgmaskine. Vi havde tingene liggende da farmand har en sidebeskæftigelse som dj, men ellers kan det lejes og musikken kan spilles via en højtaler og spotify.

Pigerne fik lov til at hygge sig og danse løs. I løbet af aftenen kom vi med et par indslag som stopdans, ballondans mm.
Vi lavede et par runder hvor vinderne fik en medalje. Der var medaljer nok til alle pigerne, og de pædagogiske forældre sørgede selvfølgelig for at alle piger nåede at vinde en medalje i enten den ene eller den anden dansekategori.
Med et par ekstra medaljer afholdt vi en sidste runde i hver dansekategori hvor vi kårede “stopdans mesteren af 0.A” eller hvad kategorien nu var. Det var et KÆMPE hit! Pigerne var helt oppe og køre over det og var så søde og hyldede den pige som blev “mesteren”. Vildt sødt!

 

Minder
Vi er totalt en kliche herhjemme hvad angår familievideoer og fotoalbums.
Så selvfølgelig sørgede vi for at lave nogle små filmklip fra fødselsdagen.
De piger, der havde lyst kunne filme en fødselsdagshilsen til Elouiza. Så vil farmand klippe det sammen til en rigtig sød video, så hun kan mindes hendes fødselsdag og hendes veninder.
Vi synes selv det ville være en super sød ide så hun kunne se tilbage på de minder, når hun blev større. Men Elouiza elsker også at have familievideoerne med minder på hendes ipad, så hun kan se dem i ny og næ.

Selvfølgelig er der også blevet fremkaldt et par billeder, så vi kan udfylde den sidste fødselsdag i hendes “Barnets bog”.

Alt i alt blev det en fantastisk fødselsdag!
Elouiza havde været med til at bestemme alt lige fra håropsætning, til pynt, farver, mad og lege. Så det hele var lige efter hendes hoved, og resultatet var en virkelig lykkelig pige, der slet ikke kunne få armene ned.
Så det var lige som det skulle være!

Tak fordi du læser med!

Kh
E & A

#Verdensbedstebonus
#EogApåeventyr