Sjov med HAMA perler

Sjov med HAMA perler

HAMA perler er det helt store hit hjemme hos os for tiden.

Jeg er selv tilhænger af alt man kan lave af krea, så jeg nyder at Elouiza nu er blevet så stor, at vi kan lave forskellige krea ting sammen.
Lige nu er det altså perlerne, der står for tur.

Til vores held har både Panduro og Bog&Idé kørt kampagne tilbud på HAMA perler, så vi har fået lavet et godt lille lager.
De fleste perleplader Elouiza laver, er forskellige mønstre på perleplader, som i forvejen har en form – fx et hjerte, delfin etc.

Både farmand og jeg kan virkelig se, at hun har rykket sig hvad hendes tålmodighed angår. Hun kan sidde i lang tid og fordybe sig i sin perleplade, og begiver sig også ud i at lave nogle af de store perleplader nu.
Det nyeste nye er, at hun er begyndt at lære at lave perleplader på de firkantede perler, efter mønstre i perlehæfter, man kan købe til HAMA perlerne. Det kræver lidt mere koncentration, men de udfordrer hende på en rigtig god måde.

 

 

Vi været ude og købe den bog som hedder “perlevenner” af Anja Tackas og har lavet denne søde enhjørning fra bogen. Det er en super fin bog med rigtig mange skønne motiver. Hun har også bøger med 3D motiver og meget mere hvis man er til sådan noget. Så det er helt sikkert et kig værd!

Jeg glæder mig til på fredag, når Elouiza igen kommer hjem. Så skal vi rigtig sidde og hygge med god musik, te og perleplader. Det passer perfekt til en rolig eftermiddagsstund efter skole på en skiftedag, hvor man lige skal lande igen.

 

 

Kh E&A

#Verdensbedstebonus
#EogApåeventyr