Slut med storforbrug – Leasning af babyudstyr er det nye!!

Slut med storforbrug – Leasning af babyudstyr er det nye!!

I samarbejde med ViVokser.dk

 

Jeg er blevet introduceret til det her helt nye koncept hvor du kan LEASE dit babyudstyr!
Ja du hørte helt rigtigt! Splinter nyt baby udstyr – men i stedet for at købe det i butikken, for kun at bruge det for en kort periode, så kan du lease det og aflevere det tilbage, når du er færdig. Bum! Så enkelt er det.

 

 

 

 

Inden jeg stiftede bekendtskab med ViVokser, var leasing for mig noget, der var forbeholdt biler.

Farmand og jeg havde snakket lidt om det her med babyudstyr, og han havde faktisk nævnt, at man burde have en deleordning eller noget lignende, fordi der egentlig er ret mange ting, som man skal bruge til det første halve år, men som derefter ikke rigtigt kan bruges mere.

Et eksempel på sådan en ting er en bedsidecrib. Det har jeg fra starten været fast besluttet på, at vi skal have, fordi det er så smart i forhold til amningen om natten. Men den kan kun bruges de første 6 måneder, og så er du nødt til at skifte til tremmeseng.
Så vi har kigget på alverdens bedsidecribs, både nye og brugte – og på tremmesenge for at se om nogle skulle kunne bruges som bedsidecrib.

Og så var det så, at jeg blev kontaktet af ViVokser, som introducerede mig for det her helt geniale koncept!

Vi er blevet super forkælede, så over det næste stykke tid vil du kunne følge med på Instagram, når lillebror er kommet til verden, og vi tager alle tingene i brug – blandt andet bedsidecrib’en. Den glæder jeg mig til at afprøve med lillebror i.

 

 

“Vi sørger vi altid for at levere helt nye produkter i allerhøjeste kvalitet. Vi håber på at kunne gøre hverdagen lettere for de familier, der ønsker kvalitetsprodukter, og som kan se idéen i at bytte de produkter, de ikke længere har behov for til andre alderssvarende produkter.”
– ViVokser.dk

 

De andre ting vi har leaset er et badekar på stativ, en højtstol med babyindsats og autostol med base.
Vi har ikke bil længere – den var faktisk leaset, men vi synes det var overflødigt at have den. Så det er meningsløst for os at gå ud og investere i en autostol, da vi kun skal bruge den til at komme frem og tilbage fra fødeklinikken, og hvis vi skal på små ture hvor vi låner en bil. Derfor er det super smart for os at lease autostolen!

En anden ting er, at vi faktisk var ret meget i tvivl om hvilket badekar vi skulle vælge – Ja, man kan vel overtænke tingene!
Vi har et forholdvist lille badeværelse, så det skal passe ind i rummet og samtidig skal vi kunne have en ordentlig “arbejdsstilling”, når vi bader lillebror. Vi synes det er smart med stativ, men dem vi havde kigget på nede i butikkerne, virkede bare ikke som den aller bedste kvalitet. Slet ikke i forhold til prisen. Det badekar vi har leaset gennem ViVokser er en super lækkert kvalitet (– jeg skal nok opdatere jer, når vi har haft det i brug, og fortælle om jeg stadig er lige så begejstret. Men det tror jeg nu bestemt, at jeg er!) Det virker så solidt, og det er på trods af, at det faktisk er et sammenfoldeligt badekar. Så er stativet bygget så smart, at det kan stå hen over toilettet. Så selv på et lille badeværelse, vil du kunne have dette super lækre badekar.

Jeg prøvede lige at lave et lille regnestykke.
Når du leaser sådan et badekar ligger du et lille depositum og så er prisen ellers 45kr/mdr. Det vil sige, at i en periode på 6 mdr. giver du 270kr for et badekar og bagefter kan du aflevere det tilbage – og både levering og returnering er gratis! Det altså virkelig ingen penge – det faktisk mindre end hvad en babyindsats koster til de badekar, vi havde kigget på i butikkerne.

 

 

Det bedste af det hele er, at alle produkterne er nye!
Det kan jeg godt lide. Men også, at produkterne har et formål igen, når du afleverer dem tilbage. Så det er en lidt luksus form for “recycling”, hvis man kan sige det sådan.

Jeg kan ret godt lide, at vi er begyndt at tænke mere i det her dele-koncept og at leje eller lease tingene, frem for at købe alting ind selv. Det giver jo super god mening. Sharing means caring, som man siger!

 

“Ved at lease dit babyudstyr, bliver du fri for at investere et stort beløb på én gang. Og for at gøre det endnu bedre kan du bare levere babyudstyret tilbage, når dit barn er færdig med at bruge det. Du sparer altså tiden på at skulle sælge det eller finde ud af, hvor du skal opbevare det. Og vi sørger selvfølgelig for både fri levering og afhentning, fordi vi ved, at du hellere vil bruge din tid på andre ting.”
– ViVokser

 

 

Så en kæmpe thumbs up til ViVokser for at introducere det her geniale koncept på markedet!
Jeg håber at du, lige som jeg selv, har opdaget noget nyt og fantastisk ved leasing af babyudstyr, efter du har læst med her på bloggen!

 

 

Tak fordi læser med!

Kh Alexandra