Søde, personlige bøger fra Tap Tap Stories.

Søde, personlige bøger fra Tap Tap Stories.

Annonce: Tak til Tap Tap Stories for den fine bog

 

Til fars dag i år, havde vi designet og bestilt bogen “Verdens Sejeste Far” fra Tap Tap stories.

Det var helt tilfældigt at jeg faldt over bogen via en reklame på Instagram, og da jeg læste mere om den, kunne jeg slet ikke stå for hverken bogen eller hele konceptet.

Konceptet hos Tap Tap Stories er, at du selv designer dine karakterer i bogen, så det passer til din familie med antal børn og ikke mindst udseende. Du vælger også selv navne, så bøgerne bliver meget søde og personlige.

 

 

Jeg kan godt selv huske dengang jeg var i Elouizas alder og ledte efter mit eget navn, hver gang jeg så ting i butikkerne med navn på. Alt lige fra Diddl krus til små lyserøde hårbørster fra boghandleren, men det var sjældent, at der stod Alexandra på noget, og jeg kan huske jeg blev så irriteret på mine forældre, over at de have valgt sådan en mærkeligt navn til mig, når alle andre hed helt “normale navne”. Jeg er heldigvis blevet meget glad for mig (meget) lange og specielle navn med årene.
Nu er det Elouizas tur til at lege i navne-junglen, når hun prøver at finde sit navn på forskellige ting. Men jeg er endnu ikke stødt på så meget som bare en nøglering, hvor der stod Elouiza på.

Det er blandt andet en af grundene til, at jeg er vild med bøgerne fra Tap Tap Stories. Fordi du selv skriver dit navn, så alle navne er mulige.

 

Den anden ting jeg faldt for var, at man selv kunne designe sine karakterer. Det gør bare bogen SÅ sød og personlig. Jeg blev faktisk helt rørt, da Elouiza stod meget stolt og læste højt fra bogen for farmand. Det var virkelig sødt: “Det her er min far, Chakib”.. åh altså <3

Det er Elouiza selv, der har designet hvordan hende og farmand skal se ud. Hun har designet dem med brun hud og mørkebrune øjne. Hun har givet sig selv mørke krøller og farmand har fået skaldet hoved og mørkt skæg. Det rigtig sjovt, og afspejler utrolig godt hvordan, de ser ud i virkeligeheden.

 

 

 

Jeg kan godt lide ideen om, at farmand og E har en bog sammen, der er helt deres egen.
E og jeg har så mange forskellige putterutiner og læser gerne i vores meditationsbøger og fylder vores hjerter med kærlighed. Det er ligesom vores ting.

Den her historie er kun hendes og farmands.

Selvom jeg elsker at være en del af alt sammen med de to – de er jo mit guld og kæreste eje – så synes jeg, at det gør noget ganske særligt, når kun de to tilbringer tid sammen, alene.
En far kan bare nogle ting, som en (bonus)mor ikke kan. En far kan ofte bidrage til en anden måde at være sammen på. Og jeg synes bestemt, at vores dejlige farmand herhjemme har så meget dejligt at byde på. Han er virkelig et vidunder eksemplar af en far.

Så nu har E og farmand en herlig bog de kan læse sammen på sengekanten, de dage hvor det er farmand, der putter. Det synes jeg er rigtig dejligt for dem, og så kan jeg smutte afsted til dansetime med god samvittighed, fordi jeg ved at de to hygger sig sammen.

 

 

Du kan også finde mange andre bøger hos Tap Tap Stories. Hvis dit barn er vild med at gå i Zoo eller elsker dyr, så findes der også bogen om zoo. Her kan du selv vælge hvem den voksne skal være. Så det kan både være en mormor, en farfar, mor, moster eller hvad det skal være.

En anden virkelig sjov bog, som minder om hittet “Find Holger” fra vores egen barndom, er bogen “Kan du finde Lenny“. Det er find Holger konceptet, men hvor du selv kan designe barnet og skrive barnets navn, så barnet skal finde sig selv. Det er virkelig sødt. Jeg har lyst til at bestille alle bøgerne herhjem til!

 

 

Jeg vil virkelig anbefale jer bogen hvis i har en dejlig far, derhjemme som skal forkæles. Bogen er ideel til fars dag, fødselsdage eller andre anledninger.

Men jeg synes også bogen kan bruges til at knytte bånd mellem barnet og personen i bogen. Hvad end det er denne bog eller en af de mange andre bøger, du findes hos Tap Tap Stories. Bogen “Verdens sejeste far” er også velegnet til et barn, hvor far arbejder meget eller måske rejser væk i perioder ad gangen. Så kan en bog som denne hvor far og barn er hovedpersonen, hjælpe til at barnet føler sig tættere på far i perioder.
Det samme gælder i øvrigt for de andre bøger, hvor du selv vælger hovedpersoner. Du kan designe lige så det passer til jeres familie, så det kun fantasien der sætter grænser.

 

 

Hvis du er blevet inspireret til også at designe en af disse skønne bøger til jeres familie, så brug gerne denne rabatkode, som giver dig 10% på din bestilling:
FRIENDS4665

 

Rigtig god fornøjelse!
Jeg er sikker på at bogen kommer til at vække stor glæde, hvad end den er til jer selv, eller til gave.

 

 

Tak fordi du læser med!

Kh E&A

 

#Verdensbedstebonus
#Mormedbonusdk