Star Wars Fødselsdag

Star Wars Fødselsdag

/Indeholder reklame/

Farmand fyldte 30 år i mandags. Vi har tanker om at fejre ham med en sommerfest når vejret bliver lidt bedre, men af den grund skulle han ikke snydes for at blive fejret på sin rigtige fødselsdag, så
vi havde inviteret nogle vennepar til lækker mad og spilleaften. Da farmand kom hjem fra job blev han overrasket med at hele lejligheden var pyntet op i Star Wars tema!

– May the force be with you!

 

 

Til borddækningen har jeg brugt tallerkener, kopper, sugerør og servietter med Star Wars motiv. Det Alt sammen fra temashop.

 

 

I midten af bordet har jeg lavet en buket af flag og røde og hvide balloner med Star Wars motiv.
Ballonerne er sat på ballonpinde.

 

 

Og selvfølgelig har jeg også lavet perlerier til formålet.
Rundt om vasen har jeg sat perle-bordpynt hvor der står “Tillykke”. Hvert bogstav er lavet med en figur fra Star Wars og to ben, også af hama perler, så de kan stå oprejst.
(Du finder perlebordpynten her)

 

 

Det pynt, der var til overs er brugte jeg til at pynte op andre steder i lejligheden.
Jeg havde min søster som selskab, og hun havde pyntet hele døren foran lejligheden med serpentiner og balloner. Sammen fandt vi på en lille toilet-joke, som jeg lige ville dele med jer. Måske synes i den er lige så sjov som vi synes 🙂

 

 

På toiletdøren havde vi sat dette skilt. For dem, der ikke lige har styr på Star Wars, så er den lille grønne mand Yoda, og han formulerer alle sine sætninger med omvendt grammatik, ligesom på dette skilt.

 

 

På selve toiletskyllet havde vi sat disse talebobler. De små figurer med Yoda, er bare pynten var de ekstra sugerør, der var til overs.

 

 

Alt i alt var det en rigtig dejlig aften.

Jeg håber du har kunnet finde lidt inspiration i dette blogindlæg. Hvis du selv står og skal holde fødselsdag, så kig gerne forbi vores fødselsdags-hjørne her på bloggen. Her vil du finde masser af inspiration til bordpynt, slikposer, kager og meget andet.

 

 

God fornøjelse!

Kh E&A

#verdensbedstebonus
#mormedbonus