Test af Homemate.dk

Test af Homemate.dk

I samabejde med Momstertest og Homemate.dk

 

 

Her hjemme har vi fået lov til at teste et par aftensmåltider fra Homemate.dk, som er nem aftensmad på bare 15 minutter.

 

 

Når aftensmaden skal være nem …

Som jeg fornylig skrev på instagram, så har jeg måtte ændre mit synspunkt på, hvordan rammerne for vores hverdag ser ud. Vi kører dagligt 88 km alene for at bringe og hente Elouiza i skolen, og foruden det cykler vi hverisær 8 km tur/retur til vores egen skole og arbejdsplads. Med myldretid og det logistiske helvede, så bliver eftermiddagen og aftenen meget kort. Specielt når Elouiza har brug for at sove så tidligt som hun har – i vinterhalvåret sover hun inden klokken er 18.30!
Så det der med at bruge lang tid på aftensmaden, når familien ikke har været samlet hele dagen, det har jeg følt var en helt forkert prioritering.

Løsningerne herhjemme har været måltidskasser eller, at vi har handlet til en hel uge og lavet mealprep, så maden var klar i køleskabet. Men hvis mealpreppen slap op på en dag med lav energi på kontoen, endte vi med at bestille mad udefra.
Fælles for takeaway’en på de travle dage er, at det er dyrt og indeholder mange kulhydrater i form af brød eller pasta, hvilket ikke er noget vi normalt spiser herhjemme. Og så er det generelt ikke særlig nærende.
Så det både skidt for vores pengepung og vores sundhed.

 

 

En ny måde at tænke takeaway

Med ovenstående i baghovedet, synes jeg Homemate.dk kører med et helt fantastisk koncept. De kombinerer måltidskassernes sunde indhold med takeaway’ens nemme overspringshandling, og på bare 15-20 minutter er der sund og nærende aftensmad til hele familien. Og så smager det virkelig godt!

Hvis du lige som mig får et lille chok over prisen på måltiderne, så prøv at lægge “måltidskasse brillerne” på hylden og tænk hvad du betaler pr. person, når du bestiller takeaway – for det er nemlig det, du bestiller! Det er bare så sundt og lækkert og fuldstændig i stil med et aftensmåltid, du selv ville præsentere for din familie, at du helt glemmer, at du bestiller takeaway. Men takeaway kan altså godt være andet en shawarma-kød i en rulle med pomfritter til – Homemate.dk er beviset.

 

 

Vores første bestilling

Vores første bestilling bestod af 2 voksenmåltider, 1 børnemåltid, brød, salat og dessert.

 

Vi ville normalt ikke selv lave brød og dessert på en hverdag, men fordi vi skulle teste maden, lavede vi en undtagelse og fik en virkelig hyggeligt mandag aften ud af det!
Til gengæld er det ret genialt til weekenden, at desserten lige kan bestilles med, eller til hvis man har gæster!

Det er nogle gode store portioner og børneportionerne kan faktisk godt mætte to børn, på Elouizas alder. Så alle i familien blev mætte og vi havde faktisk rester til madpakken næste dag.

Maden leveres i engangsbakker, hvor låget tages af og så kan bakken sættes i ovnen. Både brødet og retterne kan sættes i ovnen samtidig, så det hele er faktisk klar på 20 minutter.
Vi havde bestilt en grill ret med halloumi ost som vi dog stegte på grilpanden, og så bagte vi kanelsneglene først så de kunne køle af imens vi spiste aftensmad.

Nu skriver jeg vi, men det var faktisk Elouiza, der lavede al maden.
Instruksen for opvarmning stod på låget og derfra var hun ret selvkørende. Det var både virkelig dejligt at farmand og jeg kunne sidde og blive forkælet af vores søde pige, i hendes “Homemate restaurant”, og også lidt mærkeligt, at hun nu er blevet så stor, at hun leger rundt i køkkenet.

 

 

Hvis i har fulgt med på vores stories på instagram, så har i også set hvor begejstret Elouiza har været for vores bestilling fra Homemate.dk.
Alt lige fra at pakke bakker og små dressing-bøtter ud af posen, til at lave maden og servere den for os. Det har været den dejligste oplevelse at se hende og mærke hvor stolt og stor hun følte sig. Og rigtig dejligt at man kan klare aftensmaden så nemt og stadig have ens børn til at være en del af det.

Vi glæder os allerede til når vi i næste uge bestiller vores anden og sidste bestilling fra Homemate.dk i samarbejde med Momstertest.dk.
Men jeg meget hurtigt afsløre, at det bestemt ikke bliver sidste gang vi bestiller derfra. Vi vil have Homemate.dk i baghovedet næste gang aftensmaden lige glipper!

 

 

Tak fordi i læser med!

 

Kh Alexandra

#Verdensbedstebonus
#mormedbonus

– Der vil hos Momstertest også komme en anmeldelse fra 3 forskellige møder –