VI TESTER: Totsbots Easyfit Star AIO

VI TESTER: Totsbots Easyfit Star AIO

I samarbejde med Pusleriet.dk

 

 

I jagten på den perfekte stofble, har vi fået afprøvet et par forskellige modeller. Vi har også været så heldige at få lov til at teste forskellige mærker fra et par forhandlere. Det hele har givet os en erfaring, som jeg vil dele med jer her i de forskellige reviews.

Lige nu fuldammer jeg min søn, og vores test af bleer vil derfor afspejle det behov, der følger med en baby, der får modermælk (eller MME). Det vil sige masser af tissebleer og ammebæ, der kommer ud med højt tryk. Det skal bleen kunne holde til uden lækager.
Behovet vil muligvis ændre sig, når min søn begynder på fast kost. Uden at vide det forestiller jeg mig, at mange af bleerne, der ikke fungerer nu, vil fungere til den tid, fordi der ikke er det samme høje tryk på afføringen. Til gengæld skal bleerne nok kunne rumme en større tissetår, men der kan bleerne altid boostes med et indlæg. Men det ikke noget jeg har erfaring med endnu – en opdatering kommer til den tid.

Det var så lige en lille snak om bæ, men det er jo bleer vi har med at gøre.

 

 

Hurtige facts

Type:
AIO (all in one).

Størrelse:
One size (ca. 4-16 kg).

Pasform:
Trim fit over numsen.

Stay dry:
Delvis.

Sugeevne:
Mellem-høj.

Lukning:
Velcro.

Materialer:
Indre del: 45% Bambus Rayon / 43% Polyester / 12% Polypropylen (staydry)
Ydre del: 100% Polyester med PUL belægning.

Tørretid:
Mellem.

Pris:
195 kr.

Specielt for denne ble

Bleen er smør blød og virkelig lækker – det gælder både for slangeindlægget og for PUL-coveret. Selvom det er en af de få AIO bleer vi har til under 200 kr, så oser den af kvalitet.

 

 

 

 

Bleens opbygning 

Bleen er den bedste kombination af en AIO og en lommeble. Den består, som de fleste AIO bleer, af et langt slangeindlæg, der er syet fast. Bagtil er der en den velkendte lomme, som vi kender fra lommebleerne, der giver mulighed for ekstra boost.

Indlægget består af 2 lag sugende bambus og 1 tyndt lag super sugende microfiber i midten.

For at forebygge lækage har bleen elastik i ryggen og omkring lårene, samt et tyndt stay dry materiale i ryggen, ved maven og i benudskæringerne.

Tørretid

Bleen har det jeg kalder en mellem-tørretid. Det vil sige, at den tørrer på ca. et døgn. Tørretiden kan forkortes hvis man vender den på vrangen, når først ydersiden af bleen er tør.

 

 

 

Pasform

Næst efter Mother Ease, så er det en af de bleer vi har prøvet, som fylder mindst over numsen. Den er smal i mellem benene og ford bleen er så blød og eftergivelig, som den er, så er bevægeligheden for baby også rigtig god. Min søn vejer 8kg nu og bleen passer ham helt perfekt uden at virke stor.

Selvom bleen lukkes med velcro er den stadig blød og eftergivelig i livet og giver derfor også en rigtig god pasform her.

 

 

TIP: Du kan se en gennemgang af hele bleen i højdepunkter på instagram-profilen @clothbummamma

 

 

 

Jeg er simpelthen så vild med kvaliteten af den her ble! Den er bare SMØR BLØD og mega lækker!
Pasformen er god, prisen er god og alt er bare lækkert ved den og jeg ville rigtig gerne bruge den som et add on til vores stash af mother ease bleer. Jeg kan nemlig godt lide at skifte imellem bleerne, fordi de sidder forskellige steder på min søn, så han ikke får mærker eller noget. Dog tror jeg ikke det er nødvendigt, det bare mig, der går meget op i det.

Jeg skal dog være ærlig og sige, at jeg har haft lidt udfordringer med at få bleen til at holde tæt omkring lårene. Nu har jeg prøvet at justere fittet – jeg tror jeg har haft sat den for løst – og jeg er delvis kommet problemet til livs. Men indtil den er lige i skabet, så bruger jeg kun bleen til hjemmebrug, så vi ikke står med uheld når vi er på farten, der er det stadig mother ease, der er favoritten.
Jeg har hørt at andre har samme udfordring, men jeg har hørt fra lige så mange, der ikke har den udfordring, så hvis du er blevet interesseret i bleen vil jeg klart anbefale dig at give den et forsøg. For det er en rigtig lækker ble!

Jeg er helt vild med at den stadig er så god i pasformen selvom den er med velcro. Nogen gange kan forsiden nemlig godt blive lidt stiv pga. velcroen, men det er ikke tilfældet her!

Så jeg fortsætter med at justere så jeg kan få bleen til at holde tæt, for jeg er altså bare kæmpe fan af den. Den er virkelig så lækker! (Det har jeg vidst sagt mange gange nu!)
Så del endelig dit tip med mig, hvis du er en glad forbruger af denne ble!

 

 

 

 

Tak fordi du læser med! 
Kh Alexandra